Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΡΟΥΤΣΗΣ on Google

Εδώ: Κατασκευή Νέου Λιμένα Σκαφών Αναψυχής Κέρκυρας και Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών στη θέση Σπηλιά του Λιμένα Κέρκυρας, προϋπολογισμού 45 εκ. ευρώ

Στο διαγωνισμό εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι παρακάτω επτά (7) εταιρείες ή όμιλοι εταιρειών:


1.ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΕΒΕ

2. LAMDA DEVELOPMENT

3. ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ

4. J & P ΑΒΑΞ - ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.- ΚΟΡΦΟΥ ΓΟΥΟΤΕΡΠΑΡΚ Α.Ε.

5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε.

6. ΛΟΡΔΟΣ ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ (LORD JAKOB ROTHSCHILD)- ΠΙΤΕΡ ΜΑΝΚ(PETER MUNK) - ΤΙΜΟΘΥ ΤΣΑΝΤΓΟΥΪΚ( TIMOTHY CHADWICK)- ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

7. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.- ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε.- ΤΡΙΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ Α.Ε.


Κι εδώ:

Η Εταιρεία
Αγαπητοί φίλοι,

Η εταιρεία μας είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία, κάτοχος πτυχίου 5ης τάξεως για όλες τις βασικές κατηγορίες δημοσίων έργων, η οποία δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία από το 1974 έως σήμερα στον χώρο τόσο των δημοσίων όσο και των ιδιωτικών έργων. Τα τελευταία χρόνια προχωρήσαμε στη δημιουργία ομίλου εταιρειών μέσω διαδικασιών συγχωνεύσεων και εξαγορών. Έτσι ο όμιλος μας απαρτίζεται από τις εταιρείες: ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε., ΝΕΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ Α.Τ.Ε. και ΔΟΜΟΣΠΟΡΤ Α.Ε.
Με το συγκεκριμένο εταιρικό σχήμα η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε σε πάσης φύσεως τεχνικά έργα, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα οδοποιίας, λιμενικών, υδραυλικών, καθώς και κτιριακών. Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στην επιτυχή εκτέλεση πολλών αθλητικών έργων στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Η εταιρεία μας εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης εκτελώντας έργα υψηλής ποιότητας εντός των απαιτούμενων χρονικών και οικονομικών ορίων, έχει εγκαταστήσει σύστημα διασφάλισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2000 από την TÜV NORD CERT.

Το ανθρώπινο δυναμικό για εμάς αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την καθιέρωση μίας τεχνικής εταιρείας στον ανταγωνιστικό κατασκευαστικό κλάδο. Έτσι η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη με ιδιαίτερα έμπειρο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του οποίου η τεχνογνωσία καθιστά δυνατή την επιτυχή εκτέλεση σημαντικών και σύνθετων τεχνικών έργων. Ένας άλλος τομέας στον οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι ο ιδιόκτητος μηχανολογικός εξοπλισμός τον οποίο συνεχώς εμπλουτίζουμε και αναβαθμίζουμε.

Η δυναμική της ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε κατά την τελευταία τριετία υπήρξε ιδιαίτερα ανοδική έχοντας υπερτετραπλασιάσει τον ετήσιο κύκλο εργασιών. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το άρτιο ανθρώπινο δυναμικό, τον επαρκή μηχανολογικό εξοπλικα την υγιή κεφαλαιακή δομή, αποτελούν την βάση για περαιτέρω ανάπτυξη και καθιέρωση της σμό εταιρείας μας στον κατασκευαστικό χώρο στο προσεχές μέλλον.Μια περίεργη υπόθεση όμως και εδώ.

Σχόλια

  1. Και παρά την ανοδική της πορεία και τη σημασία που δίνει στο ανθρώπινο δυναμικό, σήμερα στις 10/3/11, αυτό το δυναμικό είναι απλήρωτο 4 και 5 μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…