Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ωρα της Υποτα-ΓΗΣ και της Υποκρισίας


Αύριο, Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, 20:30
Ανάβουμε όλα τα φώτα
Απλώνουμε τις παλάμες
Ανοίγουμε όλα τα δάχτυλα
Και τις στρέφουμε προς τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ της ΔΕΗ, των Δήμων, των Νομαρχιών, των Κρατικών Υπηρεσιών, του
Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», της Ενωσης (της ΦΑΡΑΣ) των Εμπόρων, των Βιομηχάνων, των ΟιΚΩΛΟγων...

Να μην περάσει αυτή η Υποκριτική στάση που "χρεώνει" σε όλους εμάς την υπερθέρμανση του πλανήτη χωρίς οι ίδιοι να παίρνουν ΟΥΤΕ μισό μέτρο...

Αύριο
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
στο
ΣΚΟΤΑΔΙ
που μας έχουν επιβάλει
για όλα όσα ΑΥΤΟΙ κάνουν στη ΓΗ
κι
ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ
κουζίνες, θερμοσίφωνες, στερεοφωνικά, ερ-κοντίσιον, λάμπες (παλιές, όχι τις οικολογικές)
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
εκτός από τις τηλεοράσεις!!!

οχι δε θα σβήσω τα φώτα

Κι ακόμη:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.
ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΑΣ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛ... ΟΤΙ Ο Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΗΡΎΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 24.
ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΤV, STEREO, AIRCONTICION ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ, ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ....Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!


BLOGS που λένε "Οχι"
στην Ωρα της Υποκρισίας
και της Υποταγής

>>antiparos-blog.blogspot.com
>>metanastis.blogspot.com
>>afmarx.wordpress.com
>>kapelastafwta.blogspot.com

Προσθέστε τη φωνή σας!

ΕΚΤΑΚΤΟ UPDATE: Στην Ωρα της ΥποταΓΗΣ θα συμμετέχουν ΚΑΙ τα ΙΚΕΑ!

Ρε δε πα να χαθείτε, λέω εγώ;
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…