Μπάρμπα Γιάννη με τις στάμνες...

...και με τα σταμνάκια σου! Να χαρείς τα μάτια σου!

>Δήλωση μελών της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» για τη συμμετοχή Μπουτάρη στη «Δράση»

Τι λέει η ανακοίνωση;

"«Η “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη” είναι μια δημοτική κίνηση με μέλη και φίλους ευρέος πολιτικού και κοινωνικού φάσματος. Η κουλτούρα και το πλαίσιο λειτουργίας μας δεν απαιτεί ιδεολογική και πολιτική ομοιογένεια και δεν απαγορεύει ατομικές επιλογές, που, εντούτοις, αποτελούν ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς. Η σχέση μας με τα κόμματα στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και στη συνεργασία, με ταυτόχρονη άρνηση της κηδεμονίας, των χρισμάτων και της ποδηγέτησης της αυτοδιοίκησης από τους κομματικούς μηχανισμούς. Αυτές οι αρχές βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση στη συνείδηση των πολιτών και έδωσαν στην “Πρωτοβουλία” και στον επικεφαλής της Γ. Μπουτάρη το ελπιδοφόρο16% στις εκλογές του 2006»".


Κι αυτό είναι ΟΛΟ!

Η ανακοίνωση-δήλωση μπορεί να διαβαστεί κάλλιστα υπό τους ήχους του "Φτερό στον άνεμο, του κυρ-Γιάννη μοιάζεις, ευθύς αλλάζεις σκέψη και νου!"...

Δεν έχει ελπίδα αυτή η πόλη! Διότι έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας!

Σχόλια

 1. Λυπάμαι που τον εμπιστεύτηκες και σε απογοήτευσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τον εμπιστεύτηκα;;;
  Σε παραπέμπω σε παλιά ποστ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα θυμάμαι, Ανδρέα. Μακάρι να είχε σταθεί στο ύψος των προσδοκιών όσων τον στήριξαν, γιατί το κεφάλαιο ελπίδας σ' αυτή την πόλη είναι σαν δηλητηριασμένο πηγάδι. Ίσως το ότι δε μπόρεσα να τον εμπιστευτώ κι εγώ τότε δείχνει ότι έχω αρχίσει να γίνομαι κυνικός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet