Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εχει κάποιο όριο η ξεφτίλα σας;;;;

Διαβάστε πρώτα αυτό Δωρεάν μετακινήσεις στις γυναίκες και μετά ελάτε πάλι από εδώ να τα ξαναπούμε ένα χεράκι!


...
Ρε ξεφτιλισμένα κορμιά!
Ρε γελοιωδέστεροι των γελοίων, αρχιαπατεώνες και ανθυπογκάνγκστερ...
Οριο, έρμα, πάτο, διαθέτετε; Ακρη υπάρχει στο τσίρκο σας;
Ενα τόσο δα ψήγμα σοβαρότητας;
Κάτι;
Πόση εξαπάτηση θα φάμε στη μάπα που ζητάτε και συναίνεση; Κοινοί αλητάμπουρες!

Ρεντίκολα της κοινωνίας!

Που τα βρήκαμε αυτά τα κατακάθια;

...

Πόσα εκατομμύρια πλήρωσαν γι' αυτή την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ διαφήμιση;

>
Η κρατική διαφήμιση σε περίοδο κρίσης

Σχόλια

 1. ...το ειρωνικό, είναι ότι τις γυναίκες εκείνες που μια τέτοια "προσφορά" θα τις ....τιμούσε, είναι οι γυναίκες που η ίδια προσφορά μάλλον θα "αλάφρυνε" τον ....άντρα τους ή τον πατέρα τους, που έχει και το πορτοφόλι!!!!

  εκείνες που έχουν χρήματα στα χέρια τους κι είναι ανεξάρτητες, και μόνο η διαφήμιση τις προσβάλλει, αφού τις αντιμετωπίζει λές και πρόκειται περί ατόμων που χρήζουν "ιδιαίτερης" μεταχείρισης, περί του "ασθενούς" φύλου.

  το δικαίωμα στην ισότητα ζητάνε, όχι την αναγνώριση κάποιας ιδιαιτερότητας.

  αλλα εκεί στο 1980 που -πολυδιάστατα- μας έχουν γυρίσει ετούτοι οι κρετίνοι, μπορεί και να τις τιμά και να τις ικανοποιεί, δεν ξέρω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι ΚΑΙ αυτό που λέτε, είναι ΚΑΙ το οτι προσφορά ΔΕΝ υφίσταται!

  1980 είπατε;

  1950 και ...βγάλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μέρα της γυναίκας, της μητέρας, των ΑΜΕΑ, του περιβάλλοντος, του έρωτα.... Τη μέρα της μαλακίας, θα την θεσπίσουμε; Ή μόνο αυτή γιορτάζει κάθε μέρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑ συμφωνησω απολυτα με την Leda Kafetzi! Ημερα της μαλακιας! Παω τωρα να παρω το μετρο που δεν εχουμε ακομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…