Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Μιτσούκο έγινε Μάνα...

...την Ωρα της (χλαπατα)Γής!

Με το που έσβησε ο Δήμος τα φώτα την έπιασαν οι πόνοι...

...μπήκε στο καλάθι με τις εφημερίδες και το παλιό, αγαπημένο μου ντένιμ...

...κι άρχισαν οι οδύνες...

Πρώτη γέννα...

Το πρώτο την δυσκόλεψε πολύ...


Το δεύτερο λιγότερο...

Που να ήξερες, καημένη, τι σε περιμένει...

Μάλλον, ΠΟΣΑ περιμένουν να βγουν!!!
Στα τρία κουράστηκε...

Πολύ!

...στο τέταρτο αποφάσισε πως τώρα έχει πολλές δουλειές!

(Που τα βρήκε τα "κόκκινα" δεν το κατάλαβα. Ούτε αυτή ούτε ο "γαμπρός" μου έχουν κόκκινο χρώμα... Μάλλον κάποιος παππούς ή γιαγιά...)

Τελικό σκορ: 6!!!

4 κόκκινα
1 μαύρο (ο "Ομπάμα" μας)
και ένα "τιγρέ" σαν τη μάνα του!

Να μας ζήσουν!!!

Σχόλια

 1. Το πιο ωραίο ποστ που διάβασα σήμερα.
  Να σας ζήσουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να σας ζήσουν άνεμε!!!!
  γλυκάθηκε η ψυχή μου η...μανουλίστικη...
  την καλημέρα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πράγματι πολύ ωραίο ποστ! να σας ζήσουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πολύ γλυκειά ανάρτηση. Μου ξύπνησε μνήμες με τη σκυλίτσα μου, που είχε κάνει 16....σκυλάκια, (νούμερο που ούτε η βιβλιογραφία δεν το ανέφερε μας είχε πεί τότε η κτηνίατρος).Μαγικό βράδυ είχαμε περάσει παρακολουθώντας τη γέννα της, δύο αδέλφια έφηβοι τότε.
  Να ζήσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εγινες παππούλης?
  γουτσου-γουτσου!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πάρα πολύ γλυκό και συγκινητικό...να σας ζήσουν..να τα αγαπάτε κ αυτά κ τη μανούλα τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Να σου ζήσουν!!!!! Είναι κουκλιά! Btw τα παρδαλά είναι πολύ πιθανό να σου βγούνε θηλυκά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να σας ζήσουν... Έχετε να ρίξετε γέλιο όταν θα τους μαθαίνει κόλπα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…