Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέεεε!"

Το ανακάλυψε το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (Να πάρουν όλοι τους Δημόσια θέση!)!

Update: Εξαιρετική απάντηση και πάλι στο ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ:Ομοβοώντες καλυβιώτες...Ιδού το έγγραφο (πατήστε για μεγέθυνση):

Και το σχόλιο/απάντηση:

Ομοβοώντες καλυβιώτες...

Σήμερα το απόγευμα, μετά την επισταμένη ανάγνωση της ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ σας, εσυσκεύθην μετά του εαυτού μου και αποφασίσαμε, σε αντίθεση με εσάς κατά πλειοψηφία και ουχί ομοφώνως, τα παρακάτω:
1. Δεν συντρέχει ουδείς λόγος ώστε να διεξαχθεί παρέλαση των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Καλυβών κατά την 25ης Μαρτίου, διότι εάν ρωτήσετε τους εν λόγω μαθητές τι μέγα γεγονός έλαβε χώρα την συγκεκριμένη ημερομηνία να είστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα το αγνοεί, όπως άλλωστε και οι γονείς τους. Διότι εάν το εγνώριζαν θα έπρεπε να γνωρίζουν επίσης και πλείστους όσους Αρβανίτες (από πού να βγαίνει άραγε) που πολέμησαν για τον ίδιο σκοπό κάτω από την ίδια σημαία (διαφορετική βεβαίως από αυτή που σίγουρα νομίζετε).
2. Προτείνω τη συγκεκριμένη ημέρα να γίνει μάθημα στο σχολείο Καλυβών, για γονείς και μαθητές. Όχι βέβαια μάθημα ιστορίας, γιατί αυτά δεν τα πολύ παίρνετε και δεν σας χρειάζονται άλλωστε. Το μάθημα θα έχει θέμα το μάζεμα της ελιάς, το κλάδεμα και το κάψιμο του κλαδιού. Θα διδάξουν διαπρεπείς Αλβανοί, Βούλγαροι και Πολωνοί καθηγητές του είδους. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα σας είναι ποιο χρήσιμο από την παρέλαση διότι τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα και οι Αλβανοί θα είναι στα Πανεπιστήμια.. και σεις θα τους ψάχνετε για να σας δείξουν τα χωράφια σας..
Asotos

Σχόλια

 1. Εν το μεταξύ λέγεται "Προοδευτικός σύλλογος γυναικών Καλυβών"

  λολ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εχουν άραγε κρεμασμένα τα προτραίτα των ηρώων του '21 στους τοίχους του σχολείου; Τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, το Μάρκο Μπότσαρη και άλλους (Πάάάάρα πολλούς!) αρβανίτες εννοώ...

  ~~για τις Καλύβες, τι να πω; Καλύτερα να μέναν στα... Σπήλαια; lol

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προς στιγμήν νόμιζα ότι επρόκειτο για τους γείτονές μου, Μεσογείτες Καλυβιώτες, και ετοιμαζόμουν να τρέξω να τους πλακώσω στο ξύλο... αρβανίτικα, που καταλαβαίνουν κιόλας... αλλά η Χαλκιδική πέφτει μακρυά, γμτ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O Elinas prin na itan Elinas kata tis oles istorikes mu gnosis itan
  Prosexete ``ARVANITIS,,.Prota afto to exi dhimosevsi o sillogos arvaniton .Ti tha pi arvanitis ?
  Proin Albanis (O pios theli na pari meros sto dhiallogo ``Arvanites kai Pikres,,Phorum.gr
  (istoria)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…