"Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέεεε!"

Το ανακάλυψε το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (Να πάρουν όλοι τους Δημόσια θέση!)!

Update: Εξαιρετική απάντηση και πάλι στο ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ:Ομοβοώντες καλυβιώτες...Ιδού το έγγραφο (πατήστε για μεγέθυνση):

Και το σχόλιο/απάντηση:

Ομοβοώντες καλυβιώτες...

Σήμερα το απόγευμα, μετά την επισταμένη ανάγνωση της ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ σας, εσυσκεύθην μετά του εαυτού μου και αποφασίσαμε, σε αντίθεση με εσάς κατά πλειοψηφία και ουχί ομοφώνως, τα παρακάτω:
1. Δεν συντρέχει ουδείς λόγος ώστε να διεξαχθεί παρέλαση των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Καλυβών κατά την 25ης Μαρτίου, διότι εάν ρωτήσετε τους εν λόγω μαθητές τι μέγα γεγονός έλαβε χώρα την συγκεκριμένη ημερομηνία να είστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα το αγνοεί, όπως άλλωστε και οι γονείς τους. Διότι εάν το εγνώριζαν θα έπρεπε να γνωρίζουν επίσης και πλείστους όσους Αρβανίτες (από πού να βγαίνει άραγε) που πολέμησαν για τον ίδιο σκοπό κάτω από την ίδια σημαία (διαφορετική βεβαίως από αυτή που σίγουρα νομίζετε).
2. Προτείνω τη συγκεκριμένη ημέρα να γίνει μάθημα στο σχολείο Καλυβών, για γονείς και μαθητές. Όχι βέβαια μάθημα ιστορίας, γιατί αυτά δεν τα πολύ παίρνετε και δεν σας χρειάζονται άλλωστε. Το μάθημα θα έχει θέμα το μάζεμα της ελιάς, το κλάδεμα και το κάψιμο του κλαδιού. Θα διδάξουν διαπρεπείς Αλβανοί, Βούλγαροι και Πολωνοί καθηγητές του είδους. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα σας είναι ποιο χρήσιμο από την παρέλαση διότι τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα και οι Αλβανοί θα είναι στα Πανεπιστήμια.. και σεις θα τους ψάχνετε για να σας δείξουν τα χωράφια σας..
Asotos

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Περί Σαββόπουλου, προσωπικά...

Ο Αρχιδάμπουρας