Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέεεε!"

Το ανακάλυψε το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (Να πάρουν όλοι τους Δημόσια θέση!)!

Update: Εξαιρετική απάντηση και πάλι στο ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ:Ομοβοώντες καλυβιώτες...Ιδού το έγγραφο (πατήστε για μεγέθυνση):

Και το σχόλιο/απάντηση:

Ομοβοώντες καλυβιώτες...

Σήμερα το απόγευμα, μετά την επισταμένη ανάγνωση της ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ σας, εσυσκεύθην μετά του εαυτού μου και αποφασίσαμε, σε αντίθεση με εσάς κατά πλειοψηφία και ουχί ομοφώνως, τα παρακάτω:
1. Δεν συντρέχει ουδείς λόγος ώστε να διεξαχθεί παρέλαση των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Καλυβών κατά την 25ης Μαρτίου, διότι εάν ρωτήσετε τους εν λόγω μαθητές τι μέγα γεγονός έλαβε χώρα την συγκεκριμένη ημερομηνία να είστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα το αγνοεί, όπως άλλωστε και οι γονείς τους. Διότι εάν το εγνώριζαν θα έπρεπε να γνωρίζουν επίσης και πλείστους όσους Αρβανίτες (από πού να βγαίνει άραγε) που πολέμησαν για τον ίδιο σκοπό κάτω από την ίδια σημαία (διαφορετική βεβαίως από αυτή που σίγουρα νομίζετε).
2. Προτείνω τη συγκεκριμένη ημέρα να γίνει μάθημα στο σχολείο Καλυβών, για γονείς και μαθητές. Όχι βέβαια μάθημα ιστορίας, γιατί αυτά δεν τα πολύ παίρνετε και δεν σας χρειάζονται άλλωστε. Το μάθημα θα έχει θέμα το μάζεμα της ελιάς, το κλάδεμα και το κάψιμο του κλαδιού. Θα διδάξουν διαπρεπείς Αλβανοί, Βούλγαροι και Πολωνοί καθηγητές του είδους. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα σας είναι ποιο χρήσιμο από την παρέλαση διότι τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα και οι Αλβανοί θα είναι στα Πανεπιστήμια.. και σεις θα τους ψάχνετε για να σας δείξουν τα χωράφια σας..
Asotos

Διαβάζονται ακόμη...

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

Το φίδι του ναζισμού σέρνεται προς την κερκίδα

Από την εφημερίδα "Ελλάδα", Σάββατο 3/11/12


Το πανό των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ, «Ορίτζιναλ», σε κάποια γωνιά του Περιστερίου, είχε τη δική του ιστορία, αμιγώς πολιτική. «Ούτε να το σκέφτεστε», έγραφε το μήνυμα, κάτι σαν τον «τοίχο του Λοΐζου» και απευθυνόταν στη Χρυσή Αυγή που ήθελε να νοικιάσει γραφεία στην ίδια πολυκατοικία. Ήταν μία απάντηση στο κεντρικό σύνθημα των Χρυσαυγιτών «είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, τα γήπεδα μας ανήκουν», για τα «τάγματα εφόδου» στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, από την Καλαμάτα μέχρι την Κομοτηνή. Πρόβλεψη: Την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν η κερκίδα των «φανατικών», θα μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους antifa. Αυτό το κλίμα έχει ήδη δημιουργηθεί και οσονούπω αναμένεται «έκρηξη». Θα σπάσει το αυγό του φιδιού… Χρυσαυγίτες υπάρχουν παντού, σε κάθε κερκίδα. Άλλωστε, πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Marc για το «Έθνος της Κυριακής» παρουσίασε τα εξής ευρήματα: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε ποσοστό 7% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, το…

Τι κρύβεται πίσω από το "Χαμόγελο του Παιδιού";

Το πρόσωπο ενός σκληρού εργοδότη;
Αναδημοσιεύω την καταγγελία του ΠΑΜΕ και ψάχνω...


Αθήνα 2 Σεπτέμβρη 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: για το "χαμόγελο του παιδιού"Ο πολυδιαφημισμένος φιλάνθρωπος των media, πρόεδρος του λεγόμενου "χαμόγελου του παιδιού" έδειξε για ακόμη μία φορά το άγριο, εργοδοτικό του πρόσωπο.

Ξανά απολύσεις, εκβιασμούς απέναντι στους εργαζόμενους όπως: "ή υποβάλετε παραίτηση, ή σας απολύω και σας κάνω μήνυση για κακοποίηση παιδιών"!!

Σήμερα, ο ίδιος εξαφανίστηκε από τον χώρο που είχε πάει αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ για να απαιτήσει ανάκληση απόλυσης, εργαζόμενης που για χρόνια δουλεύει στον χώρο, ενώ η υπεύθυνη του σπιτιού στα Μελίσια μπήκε στον χώρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας. Είναι ο ίδιος χώρος, που πριν 1 χρόνο είχε απολυθεί εργαζόμενη, επειδή είχε αντιδράσει στην τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης στους χώρους των παιδιών και των εργαζομένων. Οι απολύσεις είναι συνήθης πρακτική του προέδρου του "χαμόγελου του παιδιού&quo…