Τα "μάζεψαν" όπως όπως για τον νέο "Τσενάι" στη Χαλκιδική

Update: Αργά απόψε το βράδυ τα "ξαναγύρισαν" οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων στις Καλύβες ο πρόεδρος του οποίου υπέβαλε την παραίτησή του καταγγέλλοντας τα τοπικά κανάλια για "τηλεδίκες". Υπερασπιζόμενη την πρώτη τους απόφαση, η Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Παρασκευά δήλωσε οτι πράττοντας κατά συνείδηση δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

---------------


Η κατακραυγή που προκάλεσε η νέα υπόθεση "Τσενάι" στη Χαλκιδική, ανάγκασε τους "ελληναράδες" να πάρουν πίσω την επαίσχυντη απόφασή τους να απαγορεύσουν σε αριστούχο αλλοδαπό να παρελάσει στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα το ιστολόγιο της Χαλικιδικής ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ δημοσιεύοντας και το ντοκουμέντο της σχετικής απόφασης (Να πάρουν όλοι τους Δημόσια θέση!).


Σήμερα, το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ γράφει τον επίλογο αυτής της ιστορίας:

Έληξε το θέμα με τον Αλλοδαπό σημαιοφόρο στο Σχολείο Γερακινής - Καλυβών! Μόνοι εκτεθειμένοι: Καπλάνης - Αριστοτελίδης!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Εκπαίδευσης, Αστέριου Κρίτογλου, έληξε το θέμα στο Σχολείο Γερακινής - Καλυβών!
Μετά από συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσία του Διευθυντή Εκπαίδευσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου κατέληξαν στο ότι: Σημαιοφόρος θα πρέπει να είναι αυτός που ορίσθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου (ο αλλοδαπός μαθητής) και να γίνουν κανονικά όλες οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Το ζήτημα έκλεισε πλέον, ο Σύλλογος Γονέων, ίσως από απειρία, έκανε ένα λάθος το οποίο διορθώθηκε έγκαιρα από τους ίδιους!
Οι μόνοι εκτεθειμένοι από την υπόθεση είναι ο Δήμαρχος Πολυγύρου με τη δήλωσή του, την οποία επανέλαβε και χθες: "Διαφωνώ με το να ορίζονται αλλοδαποί Σημαιοφόροι" και ο Αντινομάρχης Αριστοτελίδης Διονύσης ο οποίος απέφυγε χθες να επαναλάβει τη δήλωσή του, όμοια μ' αυτήν του Δημάρχου Πολυγύρου, αντιθέτως προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έκανε τέτοια δήλωση, αλλά τον διαψεύδουν τα βίντεο των δηλώσεών του!


>Λήξαν το θέμα με τον Αλβανό σημαιοφόρο
>"Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέεεε!"

Σχόλια