Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα "μάζεψαν" όπως όπως για τον νέο "Τσενάι" στη Χαλκιδική

Update: Αργά απόψε το βράδυ τα "ξαναγύρισαν" οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων στις Καλύβες ο πρόεδρος του οποίου υπέβαλε την παραίτησή του καταγγέλλοντας τα τοπικά κανάλια για "τηλεδίκες". Υπερασπιζόμενη την πρώτη τους απόφαση, η Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Παρασκευά δήλωσε οτι πράττοντας κατά συνείδηση δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

---------------


Η κατακραυγή που προκάλεσε η νέα υπόθεση "Τσενάι" στη Χαλκιδική, ανάγκασε τους "ελληναράδες" να πάρουν πίσω την επαίσχυντη απόφασή τους να απαγορεύσουν σε αριστούχο αλλοδαπό να παρελάσει στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα το ιστολόγιο της Χαλικιδικής ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ δημοσιεύοντας και το ντοκουμέντο της σχετικής απόφασης (Να πάρουν όλοι τους Δημόσια θέση!).


Σήμερα, το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ γράφει τον επίλογο αυτής της ιστορίας:

Έληξε το θέμα με τον Αλλοδαπό σημαιοφόρο στο Σχολείο Γερακινής - Καλυβών! Μόνοι εκτεθειμένοι: Καπλάνης - Αριστοτελίδης!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Εκπαίδευσης, Αστέριου Κρίτογλου, έληξε το θέμα στο Σχολείο Γερακινής - Καλυβών!
Μετά από συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσία του Διευθυντή Εκπαίδευσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου κατέληξαν στο ότι: Σημαιοφόρος θα πρέπει να είναι αυτός που ορίσθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου (ο αλλοδαπός μαθητής) και να γίνουν κανονικά όλες οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Το ζήτημα έκλεισε πλέον, ο Σύλλογος Γονέων, ίσως από απειρία, έκανε ένα λάθος το οποίο διορθώθηκε έγκαιρα από τους ίδιους!
Οι μόνοι εκτεθειμένοι από την υπόθεση είναι ο Δήμαρχος Πολυγύρου με τη δήλωσή του, την οποία επανέλαβε και χθες: "Διαφωνώ με το να ορίζονται αλλοδαποί Σημαιοφόροι" και ο Αντινομάρχης Αριστοτελίδης Διονύσης ο οποίος απέφυγε χθες να επαναλάβει τη δήλωσή του, όμοια μ' αυτήν του Δημάρχου Πολυγύρου, αντιθέτως προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έκανε τέτοια δήλωση, αλλά τον διαψεύδουν τα βίντεο των δηλώσεών του!


>Λήξαν το θέμα με τον Αλβανό σημαιοφόρο
>"Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέεεε!"

Διαβάζονται ακόμη...

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

Το φίδι του ναζισμού σέρνεται προς την κερκίδα

Από την εφημερίδα "Ελλάδα", Σάββατο 3/11/12


Το πανό των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ, «Ορίτζιναλ», σε κάποια γωνιά του Περιστερίου, είχε τη δική του ιστορία, αμιγώς πολιτική. «Ούτε να το σκέφτεστε», έγραφε το μήνυμα, κάτι σαν τον «τοίχο του Λοΐζου» και απευθυνόταν στη Χρυσή Αυγή που ήθελε να νοικιάσει γραφεία στην ίδια πολυκατοικία. Ήταν μία απάντηση στο κεντρικό σύνθημα των Χρυσαυγιτών «είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, τα γήπεδα μας ανήκουν», για τα «τάγματα εφόδου» στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, από την Καλαμάτα μέχρι την Κομοτηνή. Πρόβλεψη: Την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν η κερκίδα των «φανατικών», θα μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους antifa. Αυτό το κλίμα έχει ήδη δημιουργηθεί και οσονούπω αναμένεται «έκρηξη». Θα σπάσει το αυγό του φιδιού… Χρυσαυγίτες υπάρχουν παντού, σε κάθε κερκίδα. Άλλωστε, πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Marc για το «Έθνος της Κυριακής» παρουσίασε τα εξής ευρήματα: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε ποσοστό 7% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, το…

Τι κρύβεται πίσω από το "Χαμόγελο του Παιδιού";

Το πρόσωπο ενός σκληρού εργοδότη;
Αναδημοσιεύω την καταγγελία του ΠΑΜΕ και ψάχνω...


Αθήνα 2 Σεπτέμβρη 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: για το "χαμόγελο του παιδιού"Ο πολυδιαφημισμένος φιλάνθρωπος των media, πρόεδρος του λεγόμενου "χαμόγελου του παιδιού" έδειξε για ακόμη μία φορά το άγριο, εργοδοτικό του πρόσωπο.

Ξανά απολύσεις, εκβιασμούς απέναντι στους εργαζόμενους όπως: "ή υποβάλετε παραίτηση, ή σας απολύω και σας κάνω μήνυση για κακοποίηση παιδιών"!!

Σήμερα, ο ίδιος εξαφανίστηκε από τον χώρο που είχε πάει αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ για να απαιτήσει ανάκληση απόλυσης, εργαζόμενης που για χρόνια δουλεύει στον χώρο, ενώ η υπεύθυνη του σπιτιού στα Μελίσια μπήκε στον χώρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας. Είναι ο ίδιος χώρος, που πριν 1 χρόνο είχε απολυθεί εργαζόμενη, επειδή είχε αντιδράσει στην τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης στους χώρους των παιδιών και των εργαζομένων. Οι απολύσεις είναι συνήθης πρακτική του προέδρου του "χαμόγελου του παιδιού&quo…