Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα "μάζεψαν" όπως όπως για τον νέο "Τσενάι" στη Χαλκιδική

Update: Αργά απόψε το βράδυ τα "ξαναγύρισαν" οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων στις Καλύβες ο πρόεδρος του οποίου υπέβαλε την παραίτησή του καταγγέλλοντας τα τοπικά κανάλια για "τηλεδίκες". Υπερασπιζόμενη την πρώτη τους απόφαση, η Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Παρασκευά δήλωσε οτι πράττοντας κατά συνείδηση δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

---------------


Η κατακραυγή που προκάλεσε η νέα υπόθεση "Τσενάι" στη Χαλκιδική, ανάγκασε τους "ελληναράδες" να πάρουν πίσω την επαίσχυντη απόφασή τους να απαγορεύσουν σε αριστούχο αλλοδαπό να παρελάσει στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα το ιστολόγιο της Χαλικιδικής ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ δημοσιεύοντας και το ντοκουμέντο της σχετικής απόφασης (Να πάρουν όλοι τους Δημόσια θέση!).


Σήμερα, το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ γράφει τον επίλογο αυτής της ιστορίας:

Έληξε το θέμα με τον Αλλοδαπό σημαιοφόρο στο Σχολείο Γερακινής - Καλυβών! Μόνοι εκτεθειμένοι: Καπλάνης - Αριστοτελίδης!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Εκπαίδευσης, Αστέριου Κρίτογλου, έληξε το θέμα στο Σχολείο Γερακινής - Καλυβών!
Μετά από συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσία του Διευθυντή Εκπαίδευσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου κατέληξαν στο ότι: Σημαιοφόρος θα πρέπει να είναι αυτός που ορίσθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου (ο αλλοδαπός μαθητής) και να γίνουν κανονικά όλες οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Το ζήτημα έκλεισε πλέον, ο Σύλλογος Γονέων, ίσως από απειρία, έκανε ένα λάθος το οποίο διορθώθηκε έγκαιρα από τους ίδιους!
Οι μόνοι εκτεθειμένοι από την υπόθεση είναι ο Δήμαρχος Πολυγύρου με τη δήλωσή του, την οποία επανέλαβε και χθες: "Διαφωνώ με το να ορίζονται αλλοδαποί Σημαιοφόροι" και ο Αντινομάρχης Αριστοτελίδης Διονύσης ο οποίος απέφυγε χθες να επαναλάβει τη δήλωσή του, όμοια μ' αυτήν του Δημάρχου Πολυγύρου, αντιθέτως προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έκανε τέτοια δήλωση, αλλά τον διαψεύδουν τα βίντεο των δηλώσεών του!


>Λήξαν το θέμα με τον Αλβανό σημαιοφόρο
>"Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέεεε!"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…