Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αϊ ΣΕΧτίρ

Το ρεπορτάζ λέει: "Ο τραυματίας σεκιουριτάς αποκάλυψε ποιός τον πυροβόλησε. Ο ίδιος ο δράστης αστυνομικός δεν έλεγε στην αρχή τίποτα!"

Η λογική ρωτάει:

-Αν ο τραυματίας σεκιουριτάς ήταν νεκρός σεκιουριτάς ΠΟΙΟΣ θα έλεγε οτι τον πυροβόλησε ο αστυνομικός φρουρός;
-Αν ο τραυματίας σεκιουριτάς ήταν νεκρός σεκιουριτάς τι θα έλεγε ο αστυνομικός φρουρός;
-Δεν θα μπορούσε π.χ. να πει οτι είδε κάποιους να το πυροβολούν εν ψυχρώ;

-Δεν θα τον πίστευαν από τη στιγμή που κυκλοφορούν κάποιοι που θέλουν "νεκρό αστυνομικό";

-Δεν θα ήταν ένα ακόμη, "ωραιότατο" χτύπημα στην Αμερικάνική Πρεσβεία από τον "Επαναστατικό Αγώνα", τη "Σέχτα Ηλιθίων", οποιαδήποτε άλλη "μαϊμού";


Απλώς αυτή τη φορά ο δράστης αστόχησε. Ή μήπως ο σκηνοθέτης;

Λεπτομέρεια: σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πιστόλι του δράστη δεν είναι ένα από αυτά που έχουν τώρα οι αστυνομικοί αλλά ένα παλιό 32άρι. Από αυτά που έχουν και οι "μαϊμούδες"-"επαναστάτες".


Πως το λένε εκείνο το παρακρατικό δίκτυο στην Τουρκία;

Εργκένεκον!!!

Το θυμήθηκα!

Και επίσης: όσο κι κάποιοι πάνε να ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ την ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζοντας πως τάχα σε αυτήν υπηρετούν ψυχασθενείς και ψυχάκηδες, ΚΑΝΕΝΑΣ ψυχασθενείς δεν έχει τη δυνατότητα να φοράει στολή και να υπηρετεί ένα ένοπλο σώμα. Πόσο μάλλον να φρουρεί τον ΝΟΥΜΕΡΟ 1 στόχο στην Ελλάδα.
Δεν έχει συμβεί ποτέ και ούτε πρόκειται ποτέ να συμβεί.
Κι αν ακόμη δεν τους κάνουν κανένα ιατρικό έλεγχο όπως ψευδώς λένε, η ίδια η Αμερικάνικη Πρεσβεία περνάει (και ΛΟΓΙΚΟ είναι!) όποιον την φρουρεί από ΔΙΚΟ της ΕΛΕΓΧΟ.
Είναι δυνατόν η υπηρεσία ασφάλειας των Αμερικανών να μην ήξερε αν αυτός που την φρουρεί είναι στα καλά του ή δεν είναι;


Επίσης: ΚΑΝΕΝΑΣ, μα κανένας αστυνομικός δεν πυροβολεί όχι κατά 15χρονου, όχι κατά Σεκιουριτά, ούτε κατά μπεκάτσας αν δεν έχει ρητή εντολή από κάπου!

Αστυνομία είναι δεν είναι λούνα-παρκ!

ΟΚ;


>Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο αστυνομικός που πυροβόλησε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…