Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αϊ ΣΕΧτίρ

Το ρεπορτάζ λέει: "Ο τραυματίας σεκιουριτάς αποκάλυψε ποιός τον πυροβόλησε. Ο ίδιος ο δράστης αστυνομικός δεν έλεγε στην αρχή τίποτα!"

Η λογική ρωτάει:

-Αν ο τραυματίας σεκιουριτάς ήταν νεκρός σεκιουριτάς ΠΟΙΟΣ θα έλεγε οτι τον πυροβόλησε ο αστυνομικός φρουρός;
-Αν ο τραυματίας σεκιουριτάς ήταν νεκρός σεκιουριτάς τι θα έλεγε ο αστυνομικός φρουρός;
-Δεν θα μπορούσε π.χ. να πει οτι είδε κάποιους να το πυροβολούν εν ψυχρώ;

-Δεν θα τον πίστευαν από τη στιγμή που κυκλοφορούν κάποιοι που θέλουν "νεκρό αστυνομικό";

-Δεν θα ήταν ένα ακόμη, "ωραιότατο" χτύπημα στην Αμερικάνική Πρεσβεία από τον "Επαναστατικό Αγώνα", τη "Σέχτα Ηλιθίων", οποιαδήποτε άλλη "μαϊμού";


Απλώς αυτή τη φορά ο δράστης αστόχησε. Ή μήπως ο σκηνοθέτης;

Λεπτομέρεια: σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πιστόλι του δράστη δεν είναι ένα από αυτά που έχουν τώρα οι αστυνομικοί αλλά ένα παλιό 32άρι. Από αυτά που έχουν και οι "μαϊμούδες"-"επαναστάτες".


Πως το λένε εκείνο το παρακρατικό δίκτυο στην Τουρκία;

Εργκένεκον!!!

Το θυμήθηκα!

Και επίσης: όσο κι κάποιοι πάνε να ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ την ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζοντας πως τάχα σε αυτήν υπηρετούν ψυχασθενείς και ψυχάκηδες, ΚΑΝΕΝΑΣ ψυχασθενείς δεν έχει τη δυνατότητα να φοράει στολή και να υπηρετεί ένα ένοπλο σώμα. Πόσο μάλλον να φρουρεί τον ΝΟΥΜΕΡΟ 1 στόχο στην Ελλάδα.
Δεν έχει συμβεί ποτέ και ούτε πρόκειται ποτέ να συμβεί.
Κι αν ακόμη δεν τους κάνουν κανένα ιατρικό έλεγχο όπως ψευδώς λένε, η ίδια η Αμερικάνικη Πρεσβεία περνάει (και ΛΟΓΙΚΟ είναι!) όποιον την φρουρεί από ΔΙΚΟ της ΕΛΕΓΧΟ.
Είναι δυνατόν η υπηρεσία ασφάλειας των Αμερικανών να μην ήξερε αν αυτός που την φρουρεί είναι στα καλά του ή δεν είναι;


Επίσης: ΚΑΝΕΝΑΣ, μα κανένας αστυνομικός δεν πυροβολεί όχι κατά 15χρονου, όχι κατά Σεκιουριτά, ούτε κατά μπεκάτσας αν δεν έχει ρητή εντολή από κάπου!

Αστυνομία είναι δεν είναι λούνα-παρκ!

ΟΚ;


>Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο αστυνομικός που πυροβόλησε

Διαβάζονται ακόμη...

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

Το φίδι του ναζισμού σέρνεται προς την κερκίδα

Από την εφημερίδα "Ελλάδα", Σάββατο 3/11/12


Το πανό των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ, «Ορίτζιναλ», σε κάποια γωνιά του Περιστερίου, είχε τη δική του ιστορία, αμιγώς πολιτική. «Ούτε να το σκέφτεστε», έγραφε το μήνυμα, κάτι σαν τον «τοίχο του Λοΐζου» και απευθυνόταν στη Χρυσή Αυγή που ήθελε να νοικιάσει γραφεία στην ίδια πολυκατοικία. Ήταν μία απάντηση στο κεντρικό σύνθημα των Χρυσαυγιτών «είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, τα γήπεδα μας ανήκουν», για τα «τάγματα εφόδου» στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, από την Καλαμάτα μέχρι την Κομοτηνή. Πρόβλεψη: Την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν η κερκίδα των «φανατικών», θα μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους antifa. Αυτό το κλίμα έχει ήδη δημιουργηθεί και οσονούπω αναμένεται «έκρηξη». Θα σπάσει το αυγό του φιδιού… Χρυσαυγίτες υπάρχουν παντού, σε κάθε κερκίδα. Άλλωστε, πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Marc για το «Έθνος της Κυριακής» παρουσίασε τα εξής ευρήματα: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε ποσοστό 7% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, το…

Τι κρύβεται πίσω από το "Χαμόγελο του Παιδιού";

Το πρόσωπο ενός σκληρού εργοδότη;
Αναδημοσιεύω την καταγγελία του ΠΑΜΕ και ψάχνω...


Αθήνα 2 Σεπτέμβρη 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: για το "χαμόγελο του παιδιού"Ο πολυδιαφημισμένος φιλάνθρωπος των media, πρόεδρος του λεγόμενου "χαμόγελου του παιδιού" έδειξε για ακόμη μία φορά το άγριο, εργοδοτικό του πρόσωπο.

Ξανά απολύσεις, εκβιασμούς απέναντι στους εργαζόμενους όπως: "ή υποβάλετε παραίτηση, ή σας απολύω και σας κάνω μήνυση για κακοποίηση παιδιών"!!

Σήμερα, ο ίδιος εξαφανίστηκε από τον χώρο που είχε πάει αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ για να απαιτήσει ανάκληση απόλυσης, εργαζόμενης που για χρόνια δουλεύει στον χώρο, ενώ η υπεύθυνη του σπιτιού στα Μελίσια μπήκε στον χώρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας. Είναι ο ίδιος χώρος, που πριν 1 χρόνο είχε απολυθεί εργαζόμενη, επειδή είχε αντιδράσει στην τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης στους χώρους των παιδιών και των εργαζομένων. Οι απολύσεις είναι συνήθης πρακτική του προέδρου του "χαμόγελου του παιδιού&quo…