Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια άθλια προβοκάτσια σε βάρος των Παλαιστινίων

Η προπαγάνδα του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ δεν έχει όρια καθώς μέσα από τις πιο άθλιες, υπόγειες διαδρομές προσπαθεί να διασύρει τον αγώνα των Παλαιστίνιων διαδίδοντας πως ναζιστικές οργανώσεις είχαν δήθεν συνεργαστεί κατά καιρούς μαζί τους.
Αυτό που θέλουν στην ουσία είναι να εξισώσουν τους Παλαιστίνιους με τους Ναζί ως "διώκτες" των Εβραίων "δικαιώνοντας" έτσι τους βομβαρδισμούς και τις σφαγές των τελευταίων 50 χρόνων.
Μια τέτοια περίπτωση είναι η υποτιθέμενη συνεργασία της εκτός νόμου Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης «Hoffman Military Sports Group - The Wehrsportsgruppe Hoffmann» με το PLO που "ανακάλυψαν" κάποιοι (Λέσχη Στρατιωτικών Σπορ Hoffmann.Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές στο πλευρό της PLO. http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/01/hoffmann-plo.html) και το "διαφημίζουν" με ...περηφάνια!!!

Η μέθοδος γνωστή και πανάρχαια: στήνω "αντισιωνιστικά" περιοδικά και εφημερίδες (τώρα ΚΑΙ ιστολόγια) αλλά και αντιεβραϊκές οργανώσεις για να "δείξω" τους "εχθρούς" του Ισραήλ και την κατάλληλη στιγμή τα χρησιμοποιώ!

ΣΤΟΧΟΣ τους ένας και μόνο, αυτός των "αφεντικών" τους: ο διασυρμός, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, των Παλαιστινίων στα μάτια της κοινής γνώμης.

Σχόλια

 1. Γιατί λες ότι είναι στημένο; Είναι υπόθεση ή έχεις κάποιες ενδείξεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το κείμενο του «ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ» αναδημοσιεύτηκε την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009, υπό τον τίτλο «Μια άθλια προβοκάτσια σε βάρος των Παλαιστινίων» από ένα αντιφασιστικό ιστολόγιο, τον «ΑΝΕΜΟ» και χαρακτηρίστηκε ως «στημένο» που θέλει να «συκοφαντήσει» τον πόλεμο των Παλαιστινίων συνδέοντάς τον με τους «κακούς» Ναζί! Μάλιστα, το αντιφασιστικό ιστολόγιο θεώρησε ότι ο «ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ» λειτούργησε ως κατευθυνόμενος από τους …εβραίους! [http://naftilos.blogspot.gr/2009/01/blog-post_18.html]

  Στις 21 Ιανουαρίου 2009, ο αναγνώστης του αναδημοσιεύματος «herrkstories», με σχόλιό του στον «ΑΝΕΜΟ» ρώτησε: «Γιατί λες ότι είναι στημένο; Είναι υπόθεση ή έχεις κάποιες ενδείξεις;»

  Σήμερα, Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013, τεσσεράμιση χρόνια αργότερα και η ερώτηση του herrkstories παραμένει αναπάντητη!!

  Ο «ΑΝΕΜΟΣ» παραμένοντας μέχρι σήμερα «βουβός» στην ερώτηση του αναγνώστη του «herrkstories» αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αντιφασιστική εβραϊκή δολιότητα που με τη σύγχυση και παραπλάνηση των πάντων κηδεμονεύει τον Κόσμο! Και μόνον γι αυτό αξίζει να είμαστε όλοι Φασίστες (κι ας μην είμαστε…)!

  Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
  τ. 6977764737

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…