Στην υγειά των κορόιδων του τζόγου

NEEΣ τιμές στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα εφαρμοστούν από τις 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή ανά στήλη για το Joker και το Proto αυξάνεται στα 0,50 ευρώ από 0,30 ευρώ (+67%), για το Lotto η τιμή ανά στήλη διαμορφώνεται σε 0,50 ευρώ από 0,15 (+233%) ενώ για το Προ-πο και το Προπο-γκολ η τιμή ανά στήλη αυξάνεται σε 0,25 ευρώ από 0,15 ευρώ και 0,10 αντίστοιχα (+66,67%).

Τα κέρδη των παικτών για τα παιχνίδια Joker, Proto και Lotto θα είναι προκαθορισμένα για τις κατώτερες κατηγορίες κερδών ενώ για τις ανώτερες κατηγορίες τα κέρδη των παικτών θα καθορίζονται σε σχέση με το ποσό που στοιχηματίστηκε, όπως προηγουμένως. Επίσης, στο Lotto θα προστεθεί μία ακόμα κατηγορία κερδών. Αλλαγές δεν πρόκειται να γίνουν στις τιμές των υπόλοιπων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (Κίνο, Στοίχημα, Super 3, Extra 5).

Oπως σχολιάζει η Marfin Analysis τα συγκεκριμένα παιχνίδια αποτελούν το 7,1% των εσόδων του ΟΠΑΠ σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις 9μηνου του 2008 και θεωρείται ότι έχουν εισέλθει σε φάση ωρίμασης. Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το αντίκτυπο των αλλαγών στις τιμές των συγκεκριμένων παιχνιδιών επί των οικονομικών μεγεθών του ΟΠΑΠ αφού η αναμενόμενη μείωση στις στήλες πιθανόν να αντισταθμίσει το θετικό αποτέλεσμα από τις αυξήσεις.

Η ΑΧΕ εκτιμά ότι οι αυξήσεις αυτές δεν θα είναι καθόλου καλοδεχούμενες από τους παίκτες εν μέσω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας και πιθανόν να υπάρξει σημαντική μείωση των στηλών. Ωστόσο, ο ΟΠΑΠ αναμένει ότι η αύξηση των διανεμόμενων κερδών προς τους παίκτες θα οδηγήσει τελικά σε αύξηση των εσόδων για τα εν λόγω παιχνίδια.Πηγή: www.express.gr/


Αυξήσεις μαμούθ σε βάρος "άρρωστων" ανθρώπων!
Διότι ο "άρρωστος" δεν πάψει να παίζει...
Κι έτσι θα τον μαδήσουν κανονικά στο όνομα μιας ελπίδας πως μπορεί να βγεί από τη μιζέρια του...

Αυξήσεις-έγκλημα!
Τη στιγμή που η Παιδεία χρειάζεται χρήματα...
Οι αγρότες χρειάζονται χρήματα...
Οι εργαζόμενοι χρειάζονται χρήματα...

Αυξήσεις που θα γίνουν κρατική διαφήμιση και θα μπουν στην τσέπη μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών.
Και κανείς δεν διαμαρτύρεται...
Και δεν κουνιέται φύλλο...

Σχόλια