Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό το ξέρασμα δημοσιεύτηκε προχθές...

...στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!

Κατάντια!
Ξεφτίλα!
Αθλιότητα!

Σχόλια

 1. Να είσαι σίγουρος κε Άνεμε ότι ο Κούγιας δεν θα το αφήσει ανεκμευτάλευτο, εκτός και αν η ξεμωραμένη γριά θέλει να στήσει κλαδική στην Ασφάλεια, για να καταδίδει πότε τον Μπελογιάννη, πότε τον Πλουμπίδη, πότε τους πράκτορες του Ρουφογάλη στο Πολυτεχνείο.
  Από τότε που στέρεψαν τα ρούβλια μας έμεινε η προφορά στα κανάλια που θυμίζει ρώσικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατά πρώτης καλή χρονιά και πάντα δραστήριος
  Κατάααα δευτέρης :)
  δεν είναι δα και το χειρότερο κείμενο που χουν γράψει στο μαγαζί!
  Παρουσιάζει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την άποψη που έχει για αυτά που μας περιβάλλουν η ιδεολογική επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ.
  Πρόκειται για ιδιαίτερα ματιά με σκοπό τον ιδεολογικό εξοπλισμό κάθε κομμουνιστή, κάθε εργαζόμενου που αγωνίζεται ενάντια στο άδικο σύστημα της εκμετάλλευσης..

  Καλημέρα Άνεμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ...άφες αυτοίς: ου γάρ οίδασι τι ποιούσι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι ένα αθωωτικό ψυχογράφημα πάνω στο οποίο πολύς κοσμάκης θα σφαχτεί σε συζητήσες. Το ξέρασμα συνίσταται στο ότι το συγκεκριμμένο κόμμα επιθυμεί να διατηρήσει ενεργούς τους ίδιους μπάτσους. Από μια παράταξη που έχει φάει ξύλο και έχει πάει εξορία αυτό είναι εκπληκτικό αν δεν σκεφτείς αμέσως ότι τους δίνει τα πιο κλισε ελαφρυντικά της εγκληματολογίας για την περίπτωση που θα είχε τα ίδια ζόρια αν ποτέ έπαιρνε την εξουσία. Τέτοια συνεργασία με τους παραδοσιακούς της εχθρούς την Δεξιά γνώρισε ποτέ ο τόπος; Πρέπει να μελετήσει κανείς Ιστορία για να απαντήσει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. απίστευτο κείμενο!
  Θα το δώσω στον Παππού μου που ήταν 5 χρόνια στο Βουνό να χαρεί ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…

Ω! Τα Ωραία Μικρά Μαγαζιά του 3%

Ω! Οι ωραίες μέρες!
Νοσταλγώ τις ένδοξες στιγμές μας στην Αριστερά του ’80 και του ’90 και του 2000 και του 2007…
Μικρά μαγαζιά, γωνία. Σπίτια του λαού. Ωραία κυλικεία με εξαιρετικούς καφέδες το πρωί.
Ωραίες μέρες…
Στα Ντα Κάπο και στα Φίλια, θέσεις τιμητικές μαζί με καλλιτέχνες και ωραία κορίτσια και αγόρια. Σεβασμός για την εργατική τραγιάσκα που είχαμε από καιρό πάψει να φοράμε αλλά ειχε μείνει η γραμμή στο μέτωπο. Ηθική. Συνέπεια. Καθαρότητα. Αγαπητοί σε όλους. Ευχάριστοι.
Αποδεκτοι όσο δεν διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Την εξουσία κυρίως… «Αυτά δεν είναι δουλειές για εσάς. Θα σας φθείρουν! Αφήστε τις για εμάς τους λερωμένους…» μας έλεγαν οι πράσινοι και γαλάζιοι φίλοι μας. Και τα κορίτσια το ίδιο μας έλεγαν.
Εκεί στο 3 με 8% ήμασταν μια χαρά όλοι. Κι εμείς και οι άλλοι. Ασφαλείς μέσα στις αναζητήσεις μας. Χωρίς να το πιέζουμε κιόλας.
Και χρήσιμοι! Πολύ χρήσιμοι για πολλούς λόγους. Κυρίως για άλλοθι βέβαια αλλά και λόγω παιδείας. Ως δημοσιογράφοι. Ως Σύμβουλοι. Ως Ρήτορες.
Τι έλεγα;
Α! Ναι…