Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γ.Καρατζαφέρης: το ΚΚΕ τήρησε την πιο ειλικρινή στάση!


Σχόλια

 1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ.

  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  Ελληνικέ Λαέ!  Από της 6ης πρωινής σήμερον προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξις και η ασφάλεια καθ' άπασαν την επικράτειαν,

  την διακυβέρνησιν της χώρας ανέλαβε ισχυρή τρόικα εκ των σοβαρών και υπευθύνων πολιτικών δυνάμεων της χώρας αποτελουμένη εκ των:  Στρατηγού: Γεωργίου Καρατζαφέρη

  Κομαντάτε: Αλέκας Παπαρήγα

  Κουραδάντε: Ευάγγελου Βενιζέλου
  (επελέγη αντί του χλιαρού ειρηνοποιού Γιωργάκη ο οποίος για μία ακόμη φορά έχασε την ευκαιρία ο καημένος!)  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ:  1) Σύσσωμη η παρούσα κυβέρνηση της ΝΔ εξορίζεται στο Άγιον Όρος ώστε να μεταμεληθεί για τα κρίματά της και αφού λάβει την θεία Ευλογία από τους Αγίους Πατέρες Εφραίμ & Σια Α.Ε. να επανέλθει στο μέλλον δριμύτερη!

  2) Τίθενται εκτός Νόμου οι διάφοροι Συριζαίοι, Τσιπραίοι και γενικώς όσοι δεν μας γεμίζουν το μάτι για αμιγώς «νοικοκυραίοι»

  3) Διατάσσονται οι μαθητές, φοιτητές και λοιποί εχθροί του συστήματος να επιστρέψουν αμέσως στα ειδυλλιακά Εκπαιδευτικά τους Ιδρύματα όπου όλα ως γνωστόν λειτουργούν άψογα!

  4) Οι γονείς τους όταν γυρίζουν στο σπίτι από την δουλειά (όσοι έχουν ακόμη τέτοια.), απαγορεύεται να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από να παρακολουθούν τηλεόραση και ιδιαιτέρως τους υπεύθυνους προπαγάνδας: Πρετεντέρη, Τρέμη, Τράγκα .(όσοι δεν μπορούν να αποβάλλουν τα «αριστερά» τους σύνδρομα μπορούν να βλέπουν παράθυρα με τη Λιάνα Κανέλη ώστε να εμπεδώσουν το γιατί ταυτίζονται με τους πρεζέμπορους!)  Όσοι δεν συμμορφώνονται με τα ανωτέρω θα πυροβολούνται ακαριαία από αδέσποτες σφαίρες που θα εξοστρακίζονται προς πάσα κατεύθυνση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

  Μετά τα Δραματικά Γεγονότα που έζησε η Ελληνική Νεολαία τις Τελευταίες Ημέρες,

  η Ηγεσία της Ελληνικής Εκκλησίας Αισθάνεται την Ανάγκη να συμμετάσχει στην

  διαμαρτυρία-διαδήλωση που θα γίνει στο Κέντρο της Πρωτευούσης.

  Κατά την Συνεδρίασιν ετέθη το Σοβαρότατο Πρόβλημα της μη Εμπλοκής των

  Ιερωμένων με Αναρχικά στοιχεία και Κουκουλοφόρους, καθ’ ότι η περιβολή των

  Ιερέων Δύναται κάλλιστα να Παραλλαγεί με τας Μαύρας Περιβολάς των Κουκουλοφόρων.

  Στο Ανωτέρω πρόβλημα έδωσε την Πρέπουσαν λύσιν ο Άγιος Αδερφός Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

  Επικοινωνήσας με τον Περισσόν έλαβεν την άδεια ίνα συνταχθώσι οι Ημέτεροι Ιερείς εις τας

  Ασφαλείς-Περιφρουρημένας Γραμμάς του ΚΚΕ.

  Ως δε διαβεβαίωσαν τον Αδερφόν εκ του Περισσού, η ΠΟΜΠΗ θα ακολουθήσει την

  Ασφαλήν Πορείαν της Οδού Πειραιώς και μετά την Καθιερωμένη Στάση εις Πλατείαν

  Κουμουνδούρου, θα συνεχίσει προς Πειραιάν καταλήγοντας εις Τουρκολίμανον

  Ίνα πίωμεν μετά των Συνοδοιπόρων μας ένα Ουζάκι.

  Επίσης ανεκοίνωσαν εις Ημάς όπως Εξαπτέρυγα και άλλα Θρησκευτικά Λάβαρα,

  θα κρατήσουσι, αφ’ ενός μεν η Κυριά Κανέλλη μετά Παλαιών Συμμαθητριών της εκ του

  Παρθεναγωγίου Κολωνακίου, εφ’ ετέρου δε Ευπρεπείς Νεολαίοι.

  Επίσης μαζί μας θα Πορευθεί Αντιπροσωπία εκ του Αγίου Όρους εκπροσωπώντας

  Άπασας τας Μονάς με επικεφαλής τον Πατέρα Εφραίμ.  Ευελπιστούμεν Προσευχόμενοι ότι η Έκβασις της Συμμετοχής μας εις την Πορείαν

  ταύτην θα είναι Ειρηνική.  Ο Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου

  Άνθιμος Θεσσαλονίκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Κωστίκας μόλις γύρισε σπίτι του είδε τον θείο του από την Αμερική και έκαναν τον εξής διάλογο:
  - "Θείε, τι δουλειά κάνεις στην Αμερική;"
  - "Εγώ Κωστίκα, σπούδασα και πήρα διδακτορικό στη φιλοσοφία !"
  - "Ααα! Και τι είναι φιλοσοφία;"
  - "Φιλοσοφία αγόρι μου, είναι μια σειρά σκέψεων που στο τέλος οδηγούν σε μια αλήθεια!"
  - "Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα;"
  - "Βεβαίως αγόρι μου. Λοιπόν, έχεις ενυδρείο;"
  - "Έχω."
  - "Άρα αγαπάς την θάλασσα."
  - "Ναι, την αγαπάω."
  - "Άρα αγαπάς τα ψάρια."
  - "Ναι τα αγαπάω."
  - "Άρα αγαπάς τους ανθρώπους που κολυμπούν στην θάλασσα."
  - "Ναι τους αγαπάω."
  - "Άρα αγαπάς και τις γυναίκες που κολυμπούν στην θάλασσα."
  - "Ναι τις αγαπάω."
  - "Άρα δεν είσαι @@@ούστης."
  - "Ααα! Βγήκε μια αλήθεια θείε!! Τώρα κατάλαβα!"
  Ο Κωστίκας συνάντησε σε λίγο τον Γιωρίκα, και αφού του εξήγησε για τον θείο του στο τέλος του είπε:
  - "Γιωρίκα, ξέρεις τι είναι φιλοσοφία;;"
  - "Όχι."
  - "Ου, ρε άσχετε."
  - "Γιατί εσύ ξέρεις Κωστίκα;"
  - "Ναι και θα σου εξηγήσω. Λοιπόν, έχεις ενυδρείο;"
  - "Όχι."
  - "Ε, τότε είσαι @@@ούστης!!!!!"

  Μία ερώτηση αγαπητέ: έχετε σπουδάσει στην Αμερική, είστε Πόντιος(α), ή είστε από τους(τις) "επαναστάτες(τριες) Μαρξιστές(Μαρξίστριες)"? Το ευφυολόγημά σας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

  Σας προτείνω να διαβάσετε και το βιβλίο του Ράιχ "Η μαζική ψυχολογία του φασισμού" μήπως βρείτε κάποιες παραμέτρους οικείες σε σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

  Τρανταχτήκαμε στα γέλια! Σε καλό σας! Στο "Τεστ" το διαβάσατε ή στο "Τραστ του Γέλιου";;;

  Υπέροχο!

  Και η αναφορά στον Ράιχ Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ! (Μόνο που -φαντάζομαι το ξέρετε- δεν είναι ο Τρίτος Ράιχ! Ούτε καν ο Τέταρτος!)

  Α! Ο Ανεμος σπούδασε μεν στην Αμερική με υποτροφία του Σόρος αλλά δεν είναι Πόντιος. Είναι Εβραίος, μαύρος και κομμουνιστής!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η οξυδέρκειά σας για την ιδεολογική μου τοποθέτηση (και ιδιαίτερα το χιούμορ σας) με αφήνει άφωνο! Ευχαριστώ που με θεωρείτε ιδεολογικό εχθρό σας (και ιδιαίτερα η τελευταία πρόταση δείχνει ότι τα μυαλά σας έχουν πάρει αέρα (από τον πολύ τον άνεμο)), και προτείνω να γράψετε μία δήλωση για όλους τους κομμουνιστές (του ΚΚΕ βέβαια γιατί δεν γνωρίζω άλλους) του τύπου "μην εκφράζετε άποψη παρόμοια με τους φασίστες γιατί θα σας φέρουμε τη δημοκρατία μας".

  Κάτι ανάλογο δηλαδή με το "be nice to America or we will bring democracy to your country" (επίσης παρόμοιο με τους 300 νεκρούς στη Γάζα).

  Συγχαρητήρια και συνεχίστε την καλή δουλειά! Και από το πεζοδρόμιο έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγχωρέστε με όμως για το προηγούμενο σχόλιο διότι ξέχασα ότι όσοι είμαστε φιλικά προσκείμενοι στο ΚΚΕ μάλλον είμαστε ολοκληρωτικοί (άρα φασίστες).

  Και μια τελευταία διευκρίνιση: μάλλον είστε Πόντιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συγχωρέστε με όμως για το προηγούμενο σχόλιο διότι ξέχασα ότι όσοι είμαστε φιλικά προσκείμενοι στο ΚΚΕ μάλλον είμαστε ολοκληρωτικοί (άρα φασίστες).

  Και μια τελευταία διευκρίνιση: μάλλον είστε Πόντιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…