Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοι ήξεραν ...


Κι εσείς κι εμείς...

Και ο Χατζηπετρής!

Και τον Εφρέμ και τον Κουκουβίνο και τον Πάπιστα και τον Καραμπέρη και την Σωτηροπούλου και τα πάντα...

Ολοι!


Και τώρα παίζουν τις "κουμπάρες" (των κουμπάρων, Ω! κουμπάροι!)

Τρόμος και αθλιότητα στο Βαθύ μας Κράτος που διαπερνά τους πάντες τα πάντα.

Ιδιαίτερα όμως αυτοί του ΠΑΣΟΚ, είναι άξιοι της μοίρας τους! Της μαύρης μοίρας τους!


>Ο Γ. Παπακωνσταντίνου για τη συνάντησή του με τον Αθ. Πάπιστα - Nαυτεμπορικη

Κι ακόμη:
>Πελέκης: Δεν είχε άγνοια ούτε και γνώση ο Βουλγαράκης... -


Τι είχε; Θα μας πει κανείς τι είχε; Τι έχεις όταν δεν έχεις ούτε άγνοια ούτε γνώση;

Μαλάκυνση ίσως;


Ο οποίος Κουκοβίνος ήταν, λέει, φίλος και συμφοιτητής του Λαζόπουλου στον οποί είχε δώσει τα στοιχεία, λέει, του σκανδάλου της Μονής Βαλτοπεδίου και ο οποίος Λαζόπουλος τα πήγε στον Κοντομηνά, στον Alpha... Και που θα βρούμε μεγάλο πηγάδι να ξεράσουμε και να ξεραθούμε όλοι μαζί να τελειώνουμε;;;

>>>

>Στο έλεος των σκουπιδιών η Λέσβος

>Στο έλεος των πολιτικών σκουπιδιών όλοι μας!

Σχόλια

 1. πως γίνεται την ώρα που χαίρεται η νδ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να πανηγυρίζει και η αρίστερα... :)

  "Λαλούν τ' αηδόνια και πλαντάζω, ανθούν τα ρόδα και μεθώ..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα μπορούσε να τεθεί και αλλιώς το ερώτημά σου: Πως γίνεται το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του να σκορπίζουν τέτοια χαρά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μα και οι "ισοπεδωτές" και οι ανέξοδοι και χωρίς κανένα μέτρο λογικής, "συγκρίνοντες", πρέπει να χαίρονται που και που... αν και στην Ελλάδα κοντεύουν να ασθενήσουν απο "υπερευτυχία".

  πέρα από τα αστεία, νομίζω ότι και ο πιο ηλίθιος αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για συμψηφισμό, ελεεινού είδους... γιαυτό και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Συμψηφισμός" είναι το αγαπημένο παιχνίδι του δικομματισμού. Το να είναι μπλεγμένοι και οι δύο δεν "παίζει" καθόλου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. καλά ότι μπορεί να είναι μπλεγμένοι, μπορεί να είναι όλα τα κόμματα -υπό αυτή την έννοια...

  φυσικά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση από την ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ και ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ στάση του βουλευτή Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε το καθήκον του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ζημιά έγινε ή δεν έγινε; Διότι από ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ και ΗΘΙΚΟΤΑΤΑ μας χόρτασαν και τα δύο μεγάλα κόμματα τον τελευταίο καιρό!
  Ας μην ξεχνάμε οτι και ο Πάχτας ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ έλεγε πως είναι. Και ο Βουλγαράκης και ο Παυλίδης και ο Ρουσόπουλος.
  Δεν φτάνει πια με τα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ διαπλεκόμενα του τύπου "είμαστε και οι δύο από την Κοζάνη";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είναι τελειως διαφορετικες οι υποθέσεις. Άλλο Πλαστήρας κι άλλο Παπαγος, τα έχει λύσει η ιστορία αυτά τα προβλήματα... μη λέμε συνέχεια τα ίδια και όλο πάλι από τα ίδια γυρίζουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτά σε μαράνανε gpapoul, το ότι το πολιτικό σύστημα ολόκληρο είναι ένα συμπλεγματάκι από καραγκιόζηδες που αμείβονται πλουσιοπάροχα για να εξυπηρετούν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τα συμφέροντα της χώρας, δε σου λέει κάτι;
  Η υποκρισία είναι δεδομένη, και είναι για να έχουμε να ασχολούμαστε. Αν είναι ή δεν είναι ίδιοι, είναι ίδιοι μεταξύ ίδιων.
  Όλο αυτό είναι απλώς ένα καραγκιοζιλίκι, τόσο απλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…