Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είναι 16άρης, σας γαμάει τα Λύκεια

«Ο σωστός χριστιανός είναι πάντα ελεύθερος υπό οποιοδήποτε καθεστός καθώς ψυχικά είναι πάντα ενωμένος με τον Θεό και καθοδηγούμενος με αυτόν. Ασκεί την πίστη του δεν φοβάτε να την εκδηλώνει στους άλους (και πάνω απ' όλα γράφει στο πέος του!) όλους αυτούς που τον καταδικάζουν γι αυτόν το λόγο».

«Η Εκκλησία είναι υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. Το περιβάλλον είναι δημιούργημα του Θεού και κανένας δεν έχει το δικαίομα να το καταστρέφει, εξάλου όλοι ζούμε μέσα του και εξαρτόμαστε από αυτό και εφόσον το περιβάλλον το δημιούργησε ο Θεός είναι ένα κομμάτι μας. Μάλιστα μια συγκινιτική κίνηση της Εκκλησίας ήταν η αναδάσωση από κάτι παπάδες στην περιοχή της πεντέλης (έδειξε live το star τους καλούς παπούλιδες που ξεσκίζονταν να σκάβουν σαν κομπρεσέρ για να φυτέψουν δεντράκια. Πραγματικά πολύ συγκινητικό)+++».

«Η εκκλησία δεν είναι ενάντια στην πρόοδρο της τεχνολογίας εάν φυσικά αυτή είναι για καλό σκοπό. Η τεχνολογία θα πρέπει να χρησημοποιήται συνετά από τους ανθρώπους για την ειρήνη και την καλυτέρευση του κόσμου μας και όχι για την κατασκευή όπλων μαζικής καταστροφής. Βέβαια η τεχνολογία έχει εισάγει στην αγορά και περίεργα προϊόντα που δεν μπορεί να ξέρει κανείς τις επιπτώσεις τους (όπως παράδειγμα οι επιμυκιντές πέους!). Οι επιπτώσεις θα φανούν στο μέλλον».

«Η πράξη της ευθανασίας δεν είναι αποδεκτή από την εκκλησία ούτε στις πιο ακραίες περιπτώσεις. Το δόρο της ζωής που μας χάρισε ο Θεός δεν έχει δικαίομα να το πάρει κανένας. Το χειρότερο είναι να είναι και αθόος ο θανατοποινήτης και να εκτελεστεί άδικα.++ (Η τημορία που θα πρέπει να εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το ισόβιο γαργάλιμα ποδιών ή η ακατάπαυστη προβολή ταινιών πορνό μπροστά στον κρατούμενο χορίς να του επιτρέπεται ο αυνανισμός!»Το καλύτερο κείμενο που διάβασα αυτό το θεοσεβούμενο Σαββατοκύριακο!
Το έγραψε μαθητής Γ' Λυκείου απαντώντας στις ερωτήσεις για το μάθημα Θρησκευτικών, στις φετινές απολυτήριες εξετάσεις! Το "στηλιτεύει" το Παρόν...
Φρίαξαν οι παπαδομουλάδες και σκίσαν τα καλσόν τους οι Ελληνάρες!
Και μόνο γι αυτό του αξίζει ένα "Αριστα".
(Αν πρόσεχε και λίγο την ορθογραφία του...)

Το επόμενο καλύτερο ήταν αυτό: Οι κυβερνομούτσοι με τη σβάστικα

Σχόλια

 1. Χωρίς να το θέλει ο μαθητής προκαλεί με θέσεις που θεωρούνται θέσφατα από την Εκκλησία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μωρέ το θέλει και το παραθέλει και μια χαρά το κάνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Άνεμος, χαλάλι του η ορθογραφία, σημασία έχει να λέγονται κάποια πράγματα με το όνομά τους.

  Θυμάμαι και τον εαυτό μου στην ηλικία του που έκανε τα ίδια ορθογραφικά λάθη.

  Παλαιότερα μάλιστα το δικαίωμα να γράφουν και να μιλάνε είχαν μόνο οι γνώστες της καθαρεύουσας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αστέρι ο μικρός!

  Dark μήπως είναι γιος σου και δεν το ξέρεις;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Greek Rider >>> Ποιός τη γαμεί την ορθογραφία όταν είναι ανοιχτό το μυαλό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γνήσιος 16αρης!
  Το πεος απασχολεί τις 6 από τις 7 σκέψεις του :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ευτυχώς που ο πιτσιρικάς έχει και το απυρόβλητο της ηλικίας...γιατί στη ¨δημοκρατούμενη" παιδεία μας οποιαδήποτε αμφισβήτηση σε κάνει δαχτυλοδεικτούμενο!!!!μια χαρά τα είπε ο νέος!

  ΜΑΡΙΑΝΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Βέβαια η εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ζητάει την ποινική δίωξη του μαθητή...

  Ωρα είναι να το κυνηγήσουν το παιδί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το εκνευριστικό στις υποθέσεις αυτές είναι ότι οι φιλελεύθεροι μπορούν να λένε ότι θέλουν (υπερασπιζόμενοι το σύστημα).

  Αν όμως κάποιος έχει αντίθετη άποψη και το εκφράζει τότε κινδυνεύει να βρει τον μπελά του. Και επειδή οι περισσότεροι μπλόγκερς δεν ξέρουν από δημοσιογραφία και το ποιοι νόμοι ισχύουν για κάθε τι που γράφουν τα πράγματα περιπλέκονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν το έγραψε σε blog. Στις εξετάσεις, στο σχολείο του το έγραψε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δεν παίζονται!!

  "Δικαίωμα του τάδε μαθητή να διακωμωδεί, να «φτύνει» και να μηδενίζει τα πάντα. Πολύ ωραία… Δεν πρέπει όμως μια τέτοια απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά, που δεν γίνεται στον δρόμο ή στο σπίτι, αλλά μέσα στην αίθουσα ενός δημόσιου σχολείου, να αξιολογείται και να επιφέρει κάποιες νόμιμες συνέπειες;"

  Καλά αυτούς δεν τους απασχολεί καθόλου το πέος τους!
  Και ως γνωστόν
  άνθρωπος αγάμητος
  ξύλο απελέκητο
  ...για δεν λέει έτσι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Η Ιερά Εξέταση των ΜΜΕ!

  "Στην πυρά! Στην πυρά ο μαθητής!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ρε τι θυμήθηκα τώρα !( με άριστη ορθογραφία ;)
  Βρήκα και ένα αφιέρωμα !

  Στην πυρά
  στην πυρά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλός ο μικρός. Κι εγώ ήθελα να πω παρόμοια (πιο πολιτικά ορθά βέβαια) στο Λεόντειο που είχαμε πλημμυρίσει από παπαράδες, αλλά μάλλον έφταιγε το ότι είχα πολύ καλή ορθογραφία ενώ κότσια μηδέν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @Άνεμος το διάβασα αυτό, αναφερόμουν στην ποινική δίωξη που ανέφερες από την εφημερίδα Παρόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…