ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ισως το πιο βλάσφημο (για τους "πενθούντες"), πιο αντι-ηθικολογικό, πιο ενδιαφέρον και γι' αυτό πιο λυτρωτικό post των τελευταίων εβδομάδων! Βαρύ κι ασήκωτο για κάποιους, ας μη επιχειρήσουν να το διαβάσουν αν δεν μπορούν να συγκρατήσουν την (υποκριτική) οργή τους!

Κάποτε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το "Τίποτα" -ακόμη και στην πιο τραγική εκδοχή του: ένα "νεκρό τίποτα"- όπως του πρέπει...

Σχόλια

  1. Πάντως σε κάθε περίπτωση αηδιάζω με κάθε αναφορά που στόχο έχει να πουλήσει "κάτι" σε νεκρούς. Όχι επειδή οι νεκροί δεδικαίονται, αλλά για τον αυτοσκοπό της προβολής όποιου μιλάει. Μη ενόχλησε το εν λόγω άρθρο, όπως ακριβώς με ενοχλούν και τα αηδιαστικότερα άλλα που έχω διαβάσει όλες αυτές τις μέρες ή είδα στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πριν καμιά δεκαριά χρόνια ξεκινούσα το διδακτορικό μου για τον Καστοριάδη στην Αγγλία συγκέντρωσα διάφορες κριτικές που του έγιναν κατά καιρούς, σε μια στοίβα χαρτιών που θυμάμαι πάνω στο γραφείο έφτανε σε ύψος άνω του μισού μέτρου. Τον είχαν πει πολλά: ξεπερασμένο μαρξιστή, μεταμοντερνιστή της 'Αριστερής όχθης', βερμπαλιστή, Αμερικανό πράκτορα κτλ. Αλλά να τον λένε αντι-ισλαμιστή ρατσιστή και δεξιό πρώτη φορά είδα. Ποιος είπε ότι στα blogs δεν μαθαίνει κανείς καινούργια και εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times