Τι τρέχει στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης;


Συζητώντας εδώ και καιρό με φίλους μου δικηγόρους στη Θεσσαλονίκη, είχα ακούσει πολλά και διάφορα για ένα νέο παραδικαστικό κύκλωμα που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Ακουγα για τρομοκρατημένους δικαστικούς και δικηγόρους, για περίεργες υποθέσεις που καθυστερούν να εκδικαστούν, για σημεία και τέρατα. Περίμενα ότι κάτι από όλα αυτά –αν ισχύουν- θα έβγαιναν αργά ή γρήγορα στον τοπικό Τύπο, στις μεγάλες εφημερίδες, κάπου… Λέξη! Κουβέντα! Το ξέχασα… Το «δικαστικό ρεπορτάζ» δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου, παράξενος χώρος, με ανατριχιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με δικαστήρια και «επιβολή του νόμου». Μια φορά μόνο είχα μια αστεία υπόθεση –είχα καθυστερήσει να περάσω από ΚΤΕΟ και είχα πρόστιμο- και νομίζω ότι ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου. Τον τελευταίο καιρό παίρνω διαρκώς κάποια e-mail με σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση. Χθες μου ήλθε και μια ανακοίνωση που την υπογράφει η "ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ" με ημερομηνία 8 Απριλίου 2008:

Π.Σ.Δ.Υ.Δ.Ε -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
8 Απριλίου 2008
(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ). ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
1.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ ΖΩΗΣ. .
2.ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΕΝΤΡΟΣ ΑΕ -ΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΥΡΟ, ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ.
3.ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ 2007 Α! ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο Κ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ.ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΟΥΣΗ ΜΕ Κ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΦΛΩΡΙΔΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΟΥΦΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΚΑΙ Κ ΣΑΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ .
ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ.
ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ – ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ, ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΜΠΑΓΙΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 )
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 210 3710092 210 3710093Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΤΗΛ 2310 507000
ΑΝΑΟΥΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜ


ΜΕ ΤΙΜΗ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.

Σχόλια

 1. Π. Ε. Ν. Ε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ(.Π.Ε.Ν.Ε)
  ΑΘΗΝΑ 16-05-2008 Πανεπιστημίου 47-49 γραμματεία 210 3710093τ.κ. 10564 Αθήνα
  ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ
  Έχουμε καταγγείλει ένα κύκλωμα Εισαγγελέων -Δικηγόρων- Ορκωτών λογιστών- Καθηγηταδων πανεπιστήμιου,οι οποίοι στήνουν και προκαλούν δίκες με πολλαπλά οφέλη, σε Θεσσαλονίκη.
  Συμμετέχουν πρώτος και διευθύνων ο κ Μπομπολης, ακολουθούν κ Φλωριδης, και έπονται δικηγόροι χ βουρουτζης, ορκωτός λογιστής αιμ καρακωστας, ασφαλιστής καμπουρογλου, και αλλοι.
  Υποθέσεις χ βουρουτζη
  Ο χ βουρουτζης γνωμοδότησε και γνωμοδοτεί εντελώς παράνομα (άρθρο 373 κπδ παραγραφος 2, εμμέσως) και απαράδεκτα σε λογιστικές υποθέσεις, και οικονομική διαχείριση οργανισμών-εταιρειών με ισολογισμούς, όταν δεν έχει άδεια λογιστή, π.δ 340/1998, και νόμος 2515/1997,
  όταν δεν έχει υπογράψει και σύνταξη ούτε έναν ισολογισμό, όταν δεν έχει δικαίωμα υπογραφής οικονομικών καταστάσεων. ν 2515/1997 πδ 340/1998.
  Περιπτώσεις που διορίστηκε ο χ βουρουτζης παράνομα και καταχρηστικά, αλλά και όσες γνωμοδοτήσεις κατέθεσε στα δικαστήρια είναι άκυρες και παράνομες.
  1.Πραγματογνωμοσυνη που κατέθεσε με τον διορισμό αρ αποφ 1108/2008 β τριμ εφετείου θεσ/νικης, υπόθεση έλεγχου οικονομικής διαχείρισης συνεταιρισμού γεωργικού στην Παναγίτσα Εδέσσης, με ισολογισμούς, με βιβλία Γ! τρίτης κατηγορίας, και με διακίνηση διαθέσιμων, και περιουσιακών στοιχείων, μερικών δισεκατομμυρίων ευρο.
  2.Πραγματογνωμοσυνη που κατέθεσε με βάση την υπ αρ απόφαση β. τριμ πλημ 17992/2001, για τον Δημο θεσσαλονικης, έλεγχος ισολογισμού-απολογισμού, πολλών δισεκατομμυρίων δρχ.(ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΥ)
  3.Διοριστηκε το έτος 2008 σε έλεγχο οικονομικής διαχείρισης –Ισολογισμό, ΤΗΣ Ε.Α.Σ ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης., με πολλά δισεκατομμύρια εύρο περιουσιακά στοιχεία.(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΕΓΕΣ) http://www.paseges.gr/ Δηλαδή ο χ βουρουτζης κατά σύστημα διορίζεται σε υποθέσεις με πολλά εκατομμύρια ευρο, και ως είναι επόμενο, ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.(ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ)
  Υπόθεση Αιμίλιου καρακωστα ορκωτού λογιστή.
  Δεν είναι τυχαίο οτι ο κυριος Αιμιλιος Καρακωστας ορκωτος λογιστης διοριστηκε σε υποθεση ελεγχου με δισεκατομμυρια δρχ(τεχνικα εργα στο πανεπιστημιο α.π.θ με κοινοτικα κονδυλια αρ αποφασης 23037/2007 πολ πρωτ θεΣ, εταιρεια διακεντρος αε Σπανος και σια.οταν καταγγελθηκε η υποθεση,(ΩΣ ΟΡΚΩΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ) τοτε διορισθηκε ο ασφαλιστης κ καμπουρογλου(ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗ?) για την ιδια υποθεση, στην θεση του αιμ καρακωστα.
  Στην κινηση επισης συμμετεχουν κουμπαροι -τσιτουριδη, λογιστες απο θεσ/νικη οπως Γ Ιππεκης , φιλ ξανθοπουλος, ορκωτοι λογιστες αιμ καρακωστας, καθηγητες Πανεπιστημιου Μακεδονιας (φιλοι του κ τσιοτρα πρωην πρυτανη και νυν περιφερειαρχη κεντρ μακεδονιας θεσ/νικης) δημ Γκινογλου ,Παπαδοπουλος , αντ Σταυροπουλος, και αλλοι φοροτεχνικοι δημοσιοι υπαλληλοι(τα γνωστα λαμογια του δημοσιου) μαλιστα ολα τα ονοματα που αναφερονται ποιο πανω εχουν διορισθει και διοριζονται συνεχως, ως εκκαθαριστες και πραγματογνωμονες στο αρμοδιο δικαστικο τμημα με τις υπαρ αποφασεις 41119/06,23858/06,14927/06,24740/06,29738/07,23037/07.
  Κρατουν σκοπιμα υποθεσεις οπως αρ δικ φ06/3563/(95/06) οπου γινεται προσπαθεια απαλλαγης των κυριων γ χρουση του περικλη, και γεωργιο θεοδωρου, κομματικα οργανα της νεας δημοκρατιας, φιλοι των κουμπαρων τσιτουριδη.(απατεωνες ολκης)
  Το κυκλωμα αυτο διατηρειτε και πραστατευεται απο τον κ Μπομπολη, ο οποιος κατα προκλητικοτατο και παρανομο τροπο διατηρειτε για δευτερη θητεια σε θεσσαλονικη, οταν ολοι οι αλλοι προισταμενοι εισαγγελιων σε ολη την χωρα κανουν μονο μια θητεια.Μονο ο Δικηγορικος συλλογος Λασηθιου Κρητης ετολμησε και εκδιωξε τον κ μπομπολη απο την Κρητη, για την απαραδεκτη και παρανομη συμπεριφορα του. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ SITE http://www.104fm.gr/content/view/1579/2/lang,/ ΕΧΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
  Tο κυκλωμα αυτο ειναι σε πληρη συντονισμο, και μαλιστα οταν ολοι αυτοι οι δηθεν παραγματογνωμονες υποβαλουν αιτηματα αμοιβων, απο τους εισαγγελεις τους εγκρινονται χαμηλα ποσα, ( οπως 500 και 700 ευρο) για να δειξουν και προς τα εξω, οτι οι εισαγγελεις κανουν πολυ προσεγμενη εκτιμηση, και μαλιστα κανουν και οικονομια στο Kρατικο Tαμειο.
  Δηλαδη με στημενες υποθεσεις, το ολο αυτο κυκλωμα με τις καταστρατηγησεις αυτες, θελει να εμφανισθει και Τιμιο και Νομιμο.Ζητουμε να δημοσιοποιηθουν στο διαδυκτιο, απο τα δικαστηρια θεσσαλονικης, ποσες υποθεσεις εχει αναλαβει ο χ βουρουτζης τα τελευταια δεκα ετη, και ποιοι εισαγγελεις δεν εφαρμοζουν τον νομο.
  Ο Γεν Γραμματεας της Πανελληνιας Ενωσης Νομικων Ελλαδος Σωτηρας Βατοπεδικοπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΣΤΕ:

  http://indy.gr/newswire/600-panoploi-astynomikoi-e3c7oyn-apokleisei-ti-moni-esfigmenoy/enosi-ellnon-nomikn


  http://www.kentri.gr/3/post-384.html#more

  ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
  http://www.aei-tei.gr/987.html

  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥΤΖΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ Ως ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
  http://indy.gr/newswire/600-panoploi-astynomikoi-e3c7oyn-apokleisei-ti-moni-esfigmenoy

  ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΟΠΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥΤΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
  (ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ‘ΑΝΑΛΩΣΕ’ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ)
  http://www.teikoz.gr/external/archimides/ap_arch.pdf

  ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥΤΖΗ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
  http://www.imerisia-ver.gr/main.php?type=1&id=4333
  http://www.omilosfr.gr/eisakteoi2003.htm

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ
  http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
  http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2834

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  http://www.iek-01.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=130&forum=7

  ΝΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


  ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ
  http://lesvos.wordpress.com/2008/12/05/omospondia_skandalo_/

  ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ 16ΧΡΟΝΟ (δικογραφία ΕΓ1-2001/496, απόφαση 2246/04)
  ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
  ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ
  (ΕΓ1-2001/496, ΕΓ22-2005/255, ΣΤ2006/4654, Α2007 εγχ/319, Γ2007/4761, Β2007/εγχ/1472, κτλ)
  ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
  ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΑΛΛΑ,
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ
  http://lesvos.wordpress.com/2008/12/05/omospondia_skandalo_/

  ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
  http://naftilos.blogspot.com/2008/05/blog-post_3391.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://dedikasmenos.blogspot.com/2008/02/blog-post_4555.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times