Επιτέλους! Ας τ' ακούσουν από κάποιον!


"Κύριε Πρόεδρε, θέλω να καλωσορίσω τους Γερμανούς συναδέλφους και να πω πως πιστεύω και εγώ πως δεν είναι συμβολική η παρουσία τους σήμερα εδώ πέρα.
Όμως, θέλω να πω ότι γεννιέται ένα ερώτημα, το οποίο θέλω να θέσω προς τον κ. Καραμανλή για να το σκεφθεί. Έχετε χρόνο να το σκεφθείτε, κύριε Πρωθυπουργέ, αφού δεν έχει έρθει στη Βουλή η συμφωνία προς την Deutsche Telecom.
Αφού η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και εσείς προσωπικά πιστεύετε ότι η χώρα μας είναι ανίκανη, είναι Ψωροκώσταινα, είναι κακομοίρα και δεν μπορεί να έχει το μάνατζμεντ, τη διαχείριση του τηλεπικοινωνιακού της Οργανισμού και χρειάζεται κάποιος «Γερμανός» για να κάνει το μάνατζμεντ, σας ρωτάω το εξής: Γιατί να δώσουμε και τον Ο.Τ.Ε. και δεν βάζετε έναν Γερμανό Υπουργό;
(Διαμαρτυρίες από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)
Γιατί δεν βάζετε έναν Γερμανό Υπουργό; Και θα σας έλεγα και για τα λιμάνια να βρείτε και έναν Υπουργό από το Ντουμπάι! Αυτή πρέπει να είναι η σύνθεση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας! Αυτά μας λέτε εδώ πέρα. Μας λέτε ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε έναν Οργανισμό! Αλλάξτε την Κυβέρνησή σας! Και φυσικά, καταλαβαίνω ότι για μέλη της Κυβέρνησής σας, όπως ο κ. Αλογοσκούφης, θα υπάρξει εργασιακό πρόβλημα.
Γιατί, κύριε Αλογοσκούφη, δεν στέκεστε ούτε σε συνοικιακό σούπερ μάρκετ ως διαχειριστής! Και ξέρετε γιατί δεν στέκεστε!"

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ (Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς)


Σχόλια

  1. Και αυτό τώρα για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ το θεωρείς σοβαρή αντιπολίτευση;

    δασκαλάκος εν Δελφίνοις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί όχι; Να μάθουμε κάποτε "να κουβεντιάζουμε ήρεμα κι απλά". Διότι δεν βλέπω η ξύλινη ή η σοβαροφανής γλώσσα να μας οδήγησε πουθενά. Άσε που στην κατάστασή μας φαίνεται και γελοία!
    Ο Αλέκος τα είπε μια χαρά! "Είστε όλοι ανίκανοι"! Τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times