ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ!Διεκδικούμε
την αποκάλυψη τής αλήθειας σε κάθε της πτυχή που αφορά στο δημόσιο βίο: οικονομικά σκάνδαλα, κατάχρηση εξουσίας, αξιόποινες πράξεις, αναξιοκρατία.

Αρνούμαστε την εισβολή στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε, ακόμα και των υποκειμένων των παραπάνω πράξεων, ως μη απαραίτητη και δυνητικά επικίνδυνη (τούτο αφορά στην κοινή γνώμη - τα αρμόδια όργανα, υπό τις νόμιμες διαδικασίες, ας διαχωρίσουν τα νομικώς ενδιαφέροντα από τα μη).

Το επίπεδο τού πολιτισμού μας προσδιορίζεται και από το πόσο πολύτιμες θεμελιώδεις αξίες υπερισχύουν τής αδηφάγας, σκανδαλοθηρικής περιέργειάς μας.

Η οριοθέτηση και η προστασία τού σκληρού πυρήνα τής προσωπικής ζωής τού καθενός, αφορά όλους μας. Σήμερα χτίζουμε τα όρια τού δικού μας προσωπικού αύριο.


_

Κείμενο του NETPEN πάνω σε μια ιδέα του e-Lawyer.

///

Οι φαιδρές αποκαλύψεις των blogs
“ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ”
///
///

Σχόλια

 1. Εγω απο την αλλη θα ηθελα να το δω για να καταλαβω τι στο διαολο συμβαινει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι το θέμα αν θα το δει κανείς ή όχι αλλά αν θα το εκμεταλλευτεί για διάφορους λόγους..εκβιασμό, τηλεθέαση, μπλογκοθέαση, κλπ.. (Σε ευχαριστώ πολύ για το λινκάκι πού παραπέμπει στο κείμενο μου, αλλά γιατί το δικό μου είναι με μικρά γράμματα και αυτό πού παραπέμπει στην Ψιλικατζού με μεγάλα; Το κριτήριο είναι η μπλογκοθέαση μας;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. sofistis >>> Καμια σχέση! Απλώς στο copy-paste των Links πήραν μαζί τους και τους χαρακτηρισμούς των fonts...
  Θα προσπαθήσω να το διορθώσω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγώ διαφωνώ! Δε με νοιάζουν βέβαια τα προσωπικά, ας τα διαγράψουν, αλλά τις συνομιλίες περί υπαρκτών προσώπων τις θέλω αυτούσιες! Το γέλιο είναι αναφαίρετο και δημοκρατικό δικαίωμα του έλληνα! Αν θες να ξέρεις περισσότερα, δες το ποστάκι εδώ

  AVE TOI!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου