Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενας, ένας, παρακαλώ……και μη συνωστίζεστε στον διάδρομο!

Σχόλια

 1. Επειδή υποψιάζομαι πως θα μαζευτεί πολύς λαός... μήπως να έβαζες ένα από αυτά τα μηχανήματα που έχουν στις τράπεζες με τους αριθμούς προτεραιότητας? Όχι τίποτ' άλλο, βλέπω να μας τελειώνουν και τα μπαλκόνια σιγά σιγά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα μπορούσε να είναι παρμένη από το σημερινό μου ποστ η φωτογραφία...:-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οντως. Καιρός να γίνει και εδώ. Και να είναι χίλιες φορές πιο λυσσασμένη από τη Γαλλική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. περαστικά φίλε... και γρήγορα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σύντομα πίσω, γερός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Περαστικά Αντρέα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είπα να σεβαστώ την επιθυμία του οικοδεσπότη για αποφυγή σχετικών σχολίων αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι... ασεβείς, εύχομαι κι εγώ περαστικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Περαστικά κι από εδώ, φίλε! Όλα καλά και back in one piece που λένε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τις προσωρινές σου αποσύρσεις για επισκευές, δεν τις φοβάμαι, Άνεμε.
  Είσαι από γερό σκαρί εσύ!
  :)
  Με το καλό να ξαναγυρίσεις γρήγορα κοντά μας σιδερένιος και δυνατός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οι φουρτούνες είναι για τους καλούς τους καπετάνιους. Κι εσύ είσαι τέτοιος. Δε σε φοβάμαι.
  Περαστικά σου (και θα είναι)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πες στους γιατρούς πως είσαι δημοσιογράφος και μπλόγκερ και να δεις που θα σε προσέξουν! :))
  Περαστικούλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Περαστικά Άνεμε, σου στέλνω τις ευχές μου από το πιο ζεστό μέρος της Ελλάδας, την Κω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. περαστικά άνεμε

  κι όταν με το καλό γυρίσεις, να συζητήσουμε για τους δαιμονισμένους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αντε, περαστικουλια:-)) και σημειωνε μη ξεχασεις... Θελω ζουμερες περιγραφες για τα νοσοκομεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Περαστικά κι από μένα. Ελπίζω να μην έχει σχέση η gilotina με το νοσοκομείο. Δηλαδή έχει από ό, τι μάθαμε από τα blog αλλά σου εύχωμαι να την γλειτώσεις. Μας λείπεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Θα το έχεις φτιάξει τώρα το σκαρί σκέφτομαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…