Ω! Θων! Ω! Θων!


"Το θέμα είναι η ερωτική σχέση!"

Τρομάρα σας!

Η αιώνια υποκρισία των πουριτανών!

Αίμα-Σπέρμα

Τώρα προσπαθούν να τα βάψουν όλα ροζ…

Το φαιό δεν είναι πια της μόδας…

Το γκρι εκφράζει αμηχανία…

Το μωβ εκφράζει πένθος…

Το μαύρο τρομάζει…

Το ροζ κρύβει καλύτερα την αλήθεια…

Ειδικά αν το περάσεις κι ένα δεύτερο χέρι…

Προχθές, στην τελευταία ημέρα της συζήτησης του Προϋπολογισμού, παρατήρησα ότι πάνω από τους μισούς βουλευτές φορούσαν κάτι ροζ επάνω τους. Αλλοι σε γραβάτα, άλλοι σε πουκάμισο, άλλοι σε μαντηλάκι, άλλοι σε σκέψεις και άλλοι σε ιδέες…

Πολύ της μοδός!

Την ξεκίνησαν οι τηλεαστέρες των μεγάλων δελτίων. Πέρασε στους «Ψωμιάδηδες» -«είναι το χρώμα της αγάπης» είχε δηλώσει πρόσφατα- και μετά σε όλους…

Δεν ξέρω αν η διαφθορά είναι σαν κι αυτό που λένε κάποιοι για τον καρκίνο ή για φαινόμενα όπως η παιδεραστία: «τα κρούσματα αυξήθηκαν διότι παλιά δεν είχαμε στατιστικές για να τα μετράμε»...

Ή αν οφείλεται στα ΜΜΕ που πλέον ανακαλύπτουν τα πάντα και ότι εδώ και λίγα χρόνια ουδέν κρυπτόν!

Παλιά υπήρχαν οι «φήμες», οι ψίθυροι, τα «κοινά μυστικά»…

Ολοι τα συζητήσουν, όλοι τα ήξεραν, κανείς δεν μπορούσε να αποδείξει τίποτα, κανείς δεν έγραφε κάτι…

Θυμάμαι μικρός να ακούω για τα χούγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή… Για μια περίεργη πάθηση, τον πριαπισμό, που, όπως έλεγαν, τον ανάγκαζε να έχει διαρκώς το ένα χέρι στην τσέπη… Κάτι άλλα που συνέβαιναν σε λόφους της Αθήνας… Για την σχέση του με τον Θόδωρα… Υστερα ακουγόντουσαν πολλά για τον Ευάγγελο Αβέρωφ και για πολλούς άλλους πολιτικούς και ονόματα της «καλής κοινωνίας»… Για ομοφυλόφιλες σχέσεις με Αγγλους προξένους. Για παρτούζες πολιτικών στα βόρεια προάστια με ηθοποιούς και τραγουδιστές της εποχής. Για υποθέσεις παιδεραστίας, κτηνοβασίας, νεκροφιλίας κλπ κλπ

Πολλά! Τίποτα ποτέ δεν αποδείχτηκε…

Το μόνο που είχα δει με τα μάτια μου ήταν έναν στρατηγό της Χούντας να φιλιέται στο στόμα με έναν φαντάρο σε ένα θέρετρο αξιωματικών! Ημουν δεν ήμουν 6 χρονών και είχα πάθει συμφορά από αυτό που είδα. Ετρεξα και το είπα στον πατέρα μου και είδε κι έπαθε ο άνθρωπος για να με κάνει να το ξεχάσω και να μην το διαδώσω παντού και βρεθούμε οικογενειακώς στη Μακρόνησο!

Θαρρώ ότι η πρώτη φορά που ακούσαμε και είδαμε «κάτι να συμβαίνει» στ’ αλήθεια ήταν με τη σχέση Ανδρέα-Μιμής! Κι αυτό γιατί το παραδέχτηκε ο ίδιος! Κι όχι απλώς το παραδέχτηκε, μας ζήτησε και να το αποδεχτούμε με εκείνο το «Ελα!», στη σκάλα του αεροπλάνου… «Μαγκιά του» είπαν οι περισσότεροι! Ηταν ο πρώτο που άνοιξε τις πόρτες και τα παράθυρα του ιδιωτικού του χώρου, της προσωπικής τους ζωής στη δημόσια θέα…


Αυτά που κάνει τώρα ο Σαρκοζί τα έκανε πριν από 20 χρόνια ο Ανδρέας!

Ημασταν πολύ μπροστά!

Το είδαν αυτό πολλοί και «ξεκωλώθηκαν»! Όλα όλοι και παντού! Σαν να μην τρέχει μία! Τότε που έκανε σουξέ κι εκείνο το «από εδώ η γυναίκα μου κι από εκεί το αίσθημά μου». Χιλιάδες γαρύφαλλα και γαρδένιες έραναν την σεξουαλική μας επανάσταση!

Το «είμαστε η οικογένεια-γαμιόμαστε» έσπασε λίγο επί Σημίτη. Όχι εντελώς! Το «σεμνά και ταπεινά» το έφερε ο Κώστας Καραμανλής! Δεν κρατήθηκε για πολύ! Η εξουσία δεν έχασε τις αφροδισιακές της ιδιότητες ούτε στο ελάχιστο. Απλώς γυρίσαμε και πάλι στο κρυφό, στον ψίθυρο, στη φήμη!

Μέχρι τη στιγμή που ο διοικητής του ΙΚΑ έπεφτε νεκρός στις σκάλες μιας πολυκατοικίας…

Μέχρι που ένας πρώην γραμματέας υπουργείο έκανε βουτιά από τον 4ο όροφο του σπιτιού του…

Μέχρι που…

Οσο πιο συντηρητική μια κοινωνία τόσο πιο μεγάλα τα σκάνδαλά της, τόσο πιο συντριπτικά, τόσο πιο θανατηφόρα. Είναι τότε που ο έρωτας καταντά «διαστροφή» και ως τέτοια την κουβαλά ακόμη και ο ίδιος ο ερωτευμένος.

Κι ύστερα όλοι μιλάνε για το ροζ σκάνδαλο, την «παράνομη» σχέση. Διότι αυτό μένει στο τέλος ως συμπέρασμα…

Και όχι ότι η εξουσία, η κάθε εξουσία διαφθείρει τους πάντες και τα πάντα. Και πως όλα αυτά πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όχι ως μεμονομένα συμπτώματα αλλά ως βασική της ιδιότητα!

Από την εποχή του Θων, που όπως έγραφε ο Σουρής –κάνοντας ένα κλασσικό outing- ήταν «Ω! Θων! Ω! Θων! Πάντοτε ωθούμενος και ουδέποτε ωθών», μέχρι και σήμερα!


----------------------


αιδοίου μονόλογοι

from MEN 24 - Κ.Κ.Μοίρης

Καλύπτουν τα γκρίζα σημεία με... ροζ μπογιά - Έθνος---------------------------
//////////////////////////
/////////////////////////

Σχόλια

  1. Πάντα ωραίος, αγαπητέ μου Άνεμε! Δεν έχω να προσθέσω τίποτε, εκτός του ότι προώθησα και στο δικό μου ιστολόγιο την είδηση για το μπαζάρ στην Κοραή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα ωραίος, αγαπητέ μου Άνεμε! Δεν έχω να προσθέσω τίποτε, εκτός του ότι προώθησα και στο δικό μου ιστολόγιο την είδηση για το μπαζάρ στην Κοραή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου