Οικογενειακές Υποθέσεις


*** Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δηλώνει ότι αυτός ήταν έτοιμος να υπογράψει τη συμφωνία (Νόβο Ματσεντόνια) για το όνομα με του Σκοπιανούς αλλά τον απέτρεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής…

*** Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κάποτε έλεγε ότι υπεύθυνος για τη μη-υπογραφή και για την πτώση της κυβέρνησης του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

*** Επειδή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι έξυπνος και ειλικρινής (απλώς δεν λέει ΟΛΗ την αλήθεια) θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ο,τι έκανε με μυστικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δηλαδή ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ο ηθικός αυτουργός για την πτώση της τότε κυβέρνησης.

*** Στο μεταξύ ο Κωστής Χατζηδάκης μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θάβουν ανενδοίαστα την Ολυμπιακή. Και μπορεί η Ολυμπιακή να πρέπει να πουληθεί ή να κλείσει ή να κλείσει και μετά να ανοίξει όμως μέχρι τότε θα πρέπει να πετάει και θάβοντας ΚΑΤΙ που πετάει μαζί με 100 επιβάτες τη φορά κινδυνεύεις μαζί με το ΚΑΤΙ να θάψεις και 100 επιβάτες! Πάτε καλά ρε;;;

*** Τις ίδιες ημέρες και ώρες η Ντόρα Μητσοτάκη κλείνει συμφωνία με τους Τούρκους για κοινές χερσαίες μονάδες στρατού!

*** Κι ενώ λέγονται και γίνονται όλα αυτά, στην υπόθεση των Ζωνιανών το «μαχαίρι φτάνει στο κόκαλο». Του Σεργιανόπουλου!

*** Όχι δεν πάμε καλά!

*** Η οικογένεια Καραμανλή θα αντιδράσει;

*** Αλήθεια, η οικογένεια Παπανδρέου τι κάνει; Πως περνάει τις ώρες της;

*** Η (ελληνική, πολιτική) Τόλμη και Γοητεία συνεχίζεται! Νέος κύκλος επεισοδίων για το 2008!

*** Τι πίνουν; (Και δεν μας δίνουν;)///

Plaudite Cives

from ANTI WEBLOG

Σχόλια