Εφοδιαστείτε με εντομοκτόνα!

Ερχεται η "Κατσαρίδα"'!
Απόψε Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, έρχεται στο θέατρο "Εγνατία" (Πατρ. Ιωακείμ 1) μια… "Κατσαρίδα". Ο λόγος για το έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου, το οποίο, αφού παρουσιάστηκε επί τρία χρόνια στην Αθήνα, έρχεται και στη Θεσσαλονίκη σε συμπαραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου με την εταιρεία Πολιτισμός και Επικοινωνία.
Επί σκηνής θα δούμε τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής: να ανέβει στο φεγγάρι. Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (απ' την καλή κι απ' την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να το πραγματοποιήσει…

Το έργο σκηνοθετεί ο κ. Μαυρογεωργίου, η μουσική είναι του Κώστα Γάκη, τα κοστούμια της Γεωργίας Μπαμπαλού και τους δύο ρόλους ενσαρκώνουν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Σχόλια