Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΔΕ πάτε να χαθείτε!


Δεν τους αντέχουν άλλο!

Δεν υπάρχει και μια χώρα να τους δεχτεί, να τους τσουβαλιάσουμε σε ένα τρένο και να τους στείλουμε όλους μαζί στο φούρνο! Όπως έγινε ΤΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη!

Ισως πάλι να είναι μια καλή ιδέα να γίνουμε εμείς αυτή η χώρα. Ας ρωτήσουν τον Πλεύρη (πατέρα), έχει ένα σωρό καλές ιδέες για «ανθρώπινη ανακύκλωση»! Εχει βγάλει και σχετικό βιβλίο άλλωστε που κυκλοφόρησε πρόσφατα!

Επίσης μπορούμε να τους ρίχνουμε στα λιοντάρια για να απολαμβάνει ο κόσμος θεάματα αφού ο άρτος έχει φτάσει σε τιμές παντεσπανιού. Τι; Δεν έχουμε λιοντάρια;

Πως κάνετε έτσι (κυρία Ντόρα μας);

Εχουμε τον Μαλιακό!

Ας τους βάζουμε σε πούλμαν κι ας τους πηγαίνουμε πάνω-κάτω στο πέταλο!

500 «δικοί μας» χάθηκαν τα τελευταία χρόνια!

Είναι αποτελεσματικό το μέτρο!

Οσους γλιτώνουν να τους αφήνουμε με δεμένα πόδια σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Εθνικής μας!

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να απαλλαγούμε από τους λαθρομετανάστες που δεν αντέχετε, κυρία Υπουργέ!

Πολλοί από αυτούς έχουν και εκπαιδευτική ΚΑΙ ψυχαγωγική αξία!

Να εμπλουτίσουμε το YouTube με χιλιάδες βιντεάκια, θα το καταφχαριστηθεί ο Μπους και η οικογένειά του (οι οικογενειακοί σας φίλοι, ντε!)…

Αφήστε λοιπόν τις ΕΔΕ και τις αηδίες και σκεφτείτε δημιουργικά!

Εν ανάγκη πάρτε και μια βοήθεια από τους διπλανούς σας (το ΛΑΟΣ, ντε!)

Σχόλια

  1. Δες εδώ στα σχόλια απολογητές των βασανιστών galore να φρίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήμουν στο λεωφορείο όταν έγινε το τελευταίο ατύχημα στο πέταλο του Μαλλιακού, οι μπάτσοι έκαναν πάνω από μία ωρα να έρθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πόσο ανίκανη είναι αυτή η Ντόρα; Αντί να αποδώσει τις ευθύνες στην Τουρκία και να ασκήσει εκεί πίεση για την λαθρομετανάστευση, λέει τις βλακείες της περί πιέσεων της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει λόγο για την ανάγκη εισόδου ακόμα 20 εκατομμυρίων μεταναστών στα επόμενα χρόνια, προκειμένου να ανανεωθεί το εργατικό δυναμικό της Ένωσης. Απλά τους θέλουν να έρθουν παρακαλώντας, πλήρως υποταγμένους στο νέο κρατικοδίαιτο ιδιωτικό μόρφωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…