ΕΔΕ πάτε να χαθείτε!


Δεν τους αντέχουν άλλο!

Δεν υπάρχει και μια χώρα να τους δεχτεί, να τους τσουβαλιάσουμε σε ένα τρένο και να τους στείλουμε όλους μαζί στο φούρνο! Όπως έγινε ΤΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη!

Ισως πάλι να είναι μια καλή ιδέα να γίνουμε εμείς αυτή η χώρα. Ας ρωτήσουν τον Πλεύρη (πατέρα), έχει ένα σωρό καλές ιδέες για «ανθρώπινη ανακύκλωση»! Εχει βγάλει και σχετικό βιβλίο άλλωστε που κυκλοφόρησε πρόσφατα!

Επίσης μπορούμε να τους ρίχνουμε στα λιοντάρια για να απολαμβάνει ο κόσμος θεάματα αφού ο άρτος έχει φτάσει σε τιμές παντεσπανιού. Τι; Δεν έχουμε λιοντάρια;

Πως κάνετε έτσι (κυρία Ντόρα μας);

Εχουμε τον Μαλιακό!

Ας τους βάζουμε σε πούλμαν κι ας τους πηγαίνουμε πάνω-κάτω στο πέταλο!

500 «δικοί μας» χάθηκαν τα τελευταία χρόνια!

Είναι αποτελεσματικό το μέτρο!

Οσους γλιτώνουν να τους αφήνουμε με δεμένα πόδια σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Εθνικής μας!

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να απαλλαγούμε από τους λαθρομετανάστες που δεν αντέχετε, κυρία Υπουργέ!

Πολλοί από αυτούς έχουν και εκπαιδευτική ΚΑΙ ψυχαγωγική αξία!

Να εμπλουτίσουμε το YouTube με χιλιάδες βιντεάκια, θα το καταφχαριστηθεί ο Μπους και η οικογένειά του (οι οικογενειακοί σας φίλοι, ντε!)…

Αφήστε λοιπόν τις ΕΔΕ και τις αηδίες και σκεφτείτε δημιουργικά!

Εν ανάγκη πάρτε και μια βοήθεια από τους διπλανούς σας (το ΛΑΟΣ, ντε!)

Σχόλια

  1. Δες εδώ στα σχόλια απολογητές των βασανιστών galore να φρίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήμουν στο λεωφορείο όταν έγινε το τελευταίο ατύχημα στο πέταλο του Μαλλιακού, οι μπάτσοι έκαναν πάνω από μία ωρα να έρθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πόσο ανίκανη είναι αυτή η Ντόρα; Αντί να αποδώσει τις ευθύνες στην Τουρκία και να ασκήσει εκεί πίεση για την λαθρομετανάστευση, λέει τις βλακείες της περί πιέσεων της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει λόγο για την ανάγκη εισόδου ακόμα 20 εκατομμυρίων μεταναστών στα επόμενα χρόνια, προκειμένου να ανανεωθεί το εργατικό δυναμικό της Ένωσης. Απλά τους θέλουν να έρθουν παρακαλώντας, πλήρως υποταγμένους στο νέο κρατικοδίαιτο ιδιωτικό μόρφωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου