Εχει και η μαλακία τα όριά της


Η εικόνα “http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/842676_b.jpg” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.

Ούτε που τους πέρασε από το μυαλό να μιλήσουν για «ασύμμετρη απειλή» οι πρώτοι διδάξαντες!

Τέτοιες «αμερικανιές» μόνο οι δικοί μας τις σκέφτονται(;;;) και τις εκστομίζουν!

(Ως γνωστόν, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι του ανθρώπου!)

(Δηλαδή, τον φάγαμε στη μάπα ως Υπουργό Δημόσιας Τάξης, πρέπει να τον φάμε και ως μανιοκαταθλιπτικό; Σαν κι αυτή τη δυστυχισμένη τη ριαλιτζού που κλαίει και οδύρεται για τον νεαρό ζιγκολό; Αυτή τουλάχιστον σουρμαδιέται φωνάζοντας: «Γύρνα πίσω κι ας με δέρνεις κάθε μέρα»; Αυτός πρέπει κλαίγοντας να μας παρακαλάει για το αντίθετο; Να μας δέρνει κάθε μέρα;

Κι αυτές οι δηλώσεις του; «Μόνο διά φυσικού θανάτου θα σωπάσω»;

Επειδή «πουλάει» ο θάνατος εσχάτως; Ή επειδή ξέρει, κατά βάθος, ότι η βλακεία είναι αθάνατη;

Σε λίγο τον βλέπω μόνιμο θεατή στο λάιβ του Λαζόπουλου. Μαζί με τη Μιμή, τη Ρούλα, τη Βάσια και τη Λιάνα…

Για σατιρο-ψυχοθεραπεία!)

...

(Αλήθεια, γιατί δεν ανοίγει ένα ολόδικό του blog να βγάζει τ’ απωθημένα του, να συνομιλεί με τον εαυτό του, να σχολιάζει μόνος του τα όσα γράφει, να βρίζει τους ασπάλακες και τους κολαούζους του Καραμανλή, να βγάζει το παράπονό του που δεν του δίνουν υπουργείο… Τόσα νούμερα της πολιτικής έχουν μπλογκ, αυτός γιατί να μην έχει;)


...

Σχόλια

 1. Εμπλούτισε όμως το λεξιλόγιό μας - το μόνο θετικό που έκανε:
  http://swell-swell.blogspot.com/2007/08/updated.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η βλακεία ή η μαλακία είναι αθάνατη κι αιώνια τελικά; Τελικά είχε κάπου δίκιο ο Λαζόπουλος (καραπιπερίμ, καραπιπερίμ, μαλακίμ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η αγγαρία δεν τον σταμάτησε. Η ποινή δεν τον σταμάτησε. Η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός δεν τον σταμάτησαν. Ο φυσικός θα τον σταματήσει; Θα μας γυροφέρνει μετα θάνατον ως bean sí. Στην Καλιφόρνια πάντως το σκεφτήκαν να τον φωνάξουν τώρα με τις πυρκαγιές ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου