Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εχει και η μαλακία τα όριά της


Η εικόνα “http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/842676_b.jpg” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.

Ούτε που τους πέρασε από το μυαλό να μιλήσουν για «ασύμμετρη απειλή» οι πρώτοι διδάξαντες!

Τέτοιες «αμερικανιές» μόνο οι δικοί μας τις σκέφτονται(;;;) και τις εκστομίζουν!

(Ως γνωστόν, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι του ανθρώπου!)

(Δηλαδή, τον φάγαμε στη μάπα ως Υπουργό Δημόσιας Τάξης, πρέπει να τον φάμε και ως μανιοκαταθλιπτικό; Σαν κι αυτή τη δυστυχισμένη τη ριαλιτζού που κλαίει και οδύρεται για τον νεαρό ζιγκολό; Αυτή τουλάχιστον σουρμαδιέται φωνάζοντας: «Γύρνα πίσω κι ας με δέρνεις κάθε μέρα»; Αυτός πρέπει κλαίγοντας να μας παρακαλάει για το αντίθετο; Να μας δέρνει κάθε μέρα;

Κι αυτές οι δηλώσεις του; «Μόνο διά φυσικού θανάτου θα σωπάσω»;

Επειδή «πουλάει» ο θάνατος εσχάτως; Ή επειδή ξέρει, κατά βάθος, ότι η βλακεία είναι αθάνατη;

Σε λίγο τον βλέπω μόνιμο θεατή στο λάιβ του Λαζόπουλου. Μαζί με τη Μιμή, τη Ρούλα, τη Βάσια και τη Λιάνα…

Για σατιρο-ψυχοθεραπεία!)

...

(Αλήθεια, γιατί δεν ανοίγει ένα ολόδικό του blog να βγάζει τ’ απωθημένα του, να συνομιλεί με τον εαυτό του, να σχολιάζει μόνος του τα όσα γράφει, να βρίζει τους ασπάλακες και τους κολαούζους του Καραμανλή, να βγάζει το παράπονό του που δεν του δίνουν υπουργείο… Τόσα νούμερα της πολιτικής έχουν μπλογκ, αυτός γιατί να μην έχει;)


...

Σχόλια

 1. Εμπλούτισε όμως το λεξιλόγιό μας - το μόνο θετικό που έκανε:
  http://swell-swell.blogspot.com/2007/08/updated.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η βλακεία ή η μαλακία είναι αθάνατη κι αιώνια τελικά; Τελικά είχε κάπου δίκιο ο Λαζόπουλος (καραπιπερίμ, καραπιπερίμ, μαλακίμ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η αγγαρία δεν τον σταμάτησε. Η ποινή δεν τον σταμάτησε. Η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός δεν τον σταμάτησαν. Ο φυσικός θα τον σταματήσει; Θα μας γυροφέρνει μετα θάνατον ως bean sí. Στην Καλιφόρνια πάντως το σκεφτήκαν να τον φωνάξουν τώρα με τις πυρκαγιές ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…