Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με το που έμαθε ο θείος Σπύρος……ο οποίος είναι ΠΑΣΟΚος αλλά ψήφισε Νέα Δημοκρατία για να τιμωρήσει τον «μικρομεγαλισμό» του ΣΥΡΙΖΑ…

…ότι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έκανε δήλωση υποστήριξης στον Γιωργάκη, έβγαλε μια κραυγή σε στυλ Τζόνι Βάισμίλερ και παρά την οσφυαλγία του πήδηξε με τριπλή, ανάποδη κωλοτούμπα, στον αέρα και αποφάσισε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει ΚΚΕ!!!

Την ίδια στιγμή η θεία Μητσούκο αναρωτήθηκε: «Δηλαδή γιατί να μην φέρουμε πίσω και τον Βασιλιά, τώρα που οι «άλλοι» ξαναφέρνουν τον Βενιζέλο;»

Πρόσω ολοταχώς πάει το βλαμμένο (γαμώ) το σόι μας!

(Εμείς τελικά δεν ξαναγράφουμε την ιστορία μας όπως η Ρεπούση! Την ξαναζούμε! Much Better, eh?)

(Πως θα επιβιώσουμε χωρίς Κουντουρά; Μου λες;)

Σχόλια

 1. Υπήρχε περίπτωση να μην τον υποστηρίξει; Αφού αυτός την ανέδειξε. Χώρια που κάτι μου λέει ότι με Benny αρχηγό, η γυναικοκρατία στο ΠΑΣΟΚ θα περιοριστεί αισθητά (ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί κάνει μόνος του τις δουλειές του κλπ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πραγματικα τους εχει βαρεθει η ψυχη μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Oneiros >>>

  Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά (είπε ο παλιάτσος στον ληστή!)  ΠΡΕΖΑ TV >>>

  Τώρα που αρχίζουν τα ωραία βαρέθηκες εσύ; Μη χειρότερα!

  Μήπως τελικά δεν ήθελε κανείς να αλλάξει κάτι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σωστή η θεία Μητσούκο: Βενιζέλο οι μεν, Βασιλιά οι δε(ν). Όπως στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

  (Ολοι) Μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάμε για άλλα παιδιά μου. Είπε ο Θείος Grigsgr και έτρεξε στο δάσος. Πέρασαν οι εκλογές τώρα. Ας τις αφήσουμε να πάνε στο καλό και τον μπούλη να κάνει κόμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγκρούσεις γιγάντων με προδιαγραφές νάνων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μην αγχώνεσαι! Ήρθε η Ράγιου στη θέση της Κουντουρά! Δε θέλω στενοχώριες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…