ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Η εικόνα “http://assets.in.gr/AssetService/Image.ashx?c=4830376&r=0&p=0&t=0&q=70&w=300” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.

Κανένας σάλος δεν θα προκληθεί γι αυτό το έγκλημα!

Καμιά διαδήλωση…

Ούτε καν μία δήλωση…


Σχόλια

 1. Ναι, αυτοί κι ακόμα χειρότεροι. Δεν φαντάζεσαι, δεν έχεις ιδέα για το που ζεις, με τι καθίκια μοιράζεσαι τούτο το μπουρδέλο-χώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο χαμός είναι δικαιολογημένος. Αλλά όταν εμείς χανόμαστε στις εκλογές σιγά μη νοιαστούμε για αρκουδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ζωή μας δείχνει καθημερινά τι είδους και πόσο "άνθρωποι" είμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το βασικό είναι πάντα να επιβιώσουμε εμείς ως είδος, γιατί είμαστε ως γνωστόν ανώτερα όντα, οπότε δεν μπορούμε φυσικά να ασχοληθούμε με αρκούδες ελάφια δάση ραχούλες βουνά.
  Και αν καταστρέψουμε τον πλανήτη, το βασικό είναι να έχουμε προλάβει να πάμε αλλού - γιατί εννοείται πως δικαιούμαστε να χτίσουμε και σε όποιον άλλο πλανήτη κλπ καταφέρουμε.

  Με μια φράση: είμαστε Θεοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σκέφτομαι παράλογα πράγματα: ΤΙ να ψηφίζει ΑΥΤΟΣ που σκότωσε αυτό το ζωντανό; Παιδιά έχει; Τα αγαπάει; Τους λέει παραμύθια; Τι δικαιολογία έχει γι αυτό που έκανε; Οτι οι αρκούδες του σκοτώνουν τα ζώα; Του φτάνει;
  Τι ρωτάω, γαμώτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εγινε μια δήλωση από ένα κοριτσάκι στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα το ένοιαζε μόνο αν θα βρει τα κουνελάκια του όταν επιστρέψει στο χωριό που είχε εκκενωθεί. Σε ερώτημα της δημοσιογράφου όταν τελικά επέστρεψε αν στεναχωρήθηκε για το δάσος που κάηκε - έπαιζαν τα παιδιά εκεί- τα παιδιά απάντησαν αρνητικά." Θα τα ξαναφτιάξουμε" εξήγησαν.

  Στο μυαλό του παιδιού τα ζώα - ιδίως το αγαπημένο ζωάκι απέναντι στο οποίο νιώθουν προστατευτικά συναισθήματα> μαθαίνοντας έτσι και την έννοια της ευθύνης- δεν αντικαθίστανται. Τα δένδρα όμως, ναι, πιστεύουν ότι μπορούν να "ξαναφτιαχτούν". Θα ήταν ευτύχημα αν με κάθε δυνατό τρόπο μπορούσαμε να περάσουμε στα παιδιά την ίδια αντίληψη και συναισθήματα που έχουν για τα ζώα. Οτι τα δένδρα είναι υπάρξεις το ίδιο ζωντανές με τα ζώα. Ότι χρήζουν της ίδιας προστασίας και όχι ένα τοπίο ακίνητο που λειτουργεί σαν σκηνικό. Φερ ειπείν έχουν φωνή όπως τα ζώα ( θρόισμα), δεδομένη ζωή, δεδομένη χρησιμότητα. Το ξέρω ότι δεν ευθύνονται για την ιεράρχηση – άνθρωποι- ζώα- δένδρα αλλά μήπως θα έπρεπε η εκπαίδευση να τα ευαισθητοποιήσει ώστε να αρχίζουν να σκέφτονται ότι μπορεί να υπάρξει στο άμεσο μέλλον η ανάγκη να ιεραρχούμε και με την αντίθετη φορά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για αυτόν τον άνθρωπο του έμεναν τρεις επιλογές:Η πρώτη ήταν να πενθήσει, η δεύτερη να αυτοκτονήσει και η τρίτη να κάνει κακό σε κάποιον άλλον πέρα από τον εαυτό του.Διάλεξε να αφαιρέσει τη ζωή της δύστυχης αρκούδας.Προσωρινά ανακουφίστηκε!
  Καλημέρα, φίλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. μετά από αυτή τη φόλα, όσοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι που ζούνε από τη φύση (αγρότες, κτηνοτρόφοι, κλπ.) την αγαπούν κι όλας, ας το ξανασκεφτούν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. strato την αγαπούν απλά οι άνθρωποι κοιτάζουν τις δουλειές στο χωράφι. Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που δεν υπολογίζουν τίποτα. Μην κατηγορούμε τους αγρότες τώρα, δεν νομίζω ότι είναι σωστό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτό έλειπε να κατηγορηθούν οι αγρότες. Γιατί δεν λέει κανείς για τη μαλακισμένη την αρκούδα που πάει και τρώει οτι βρει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μην πω και για τον αράπη που έκανε ακροβατικά στο μπαλκόνι για να πουλήσει περισσότερα σιντιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου