Φαιό Πάνελ

Αλφα άλφα!!!

Ψωμιάδης - Κύρτσος - Βερύκιος - Ζαχαρέα - Στάη

Εμετός!

Μάκης Γεωργίου (στο ίδιο πάνελ): «Σύμφωνα με πληροφορίες μου, κάποιοι παρακολουθούσαν τους πυροσβέστες και άναβαν φωτιές!»

Πάνος Σόμπολος (στο διπλανό πάνελ): "Σήμερα το κράτος δούλεψε άψογα! Ρολόι!"

Ξανά εμετός!

Σχόλια

 1. ΣΥΜΦΩΝΟΣ...!
  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Σήμερα το κράτος" ..μετά από τρεις μέρες απόλυτης καταστροφής. Έννοια τους και δεν ξεχνάμε, όπως δε θα ξεχάσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κανονικά είναι φαιδροί. Επειδή όμως η κατάσταση είναι τραγική ούτε σαν τέτοιους δεν μπορώ να τους δω. Επικίνδυνοι, απάνθρωποι και φαιοί... Κι άλλα πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι να πεις ρε γμτ, χθες που η μητερα μου ειχε ανοιξει την τηλεοραση και εκανε zaping επεσε πανω στο δελτιο του Alpha και είχαν τον Αλιάγα που κολλάει τώρα αυτός και γενικά που κολλάνε αυτοί που μας κυβερνάνε:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Προς Αιτωλοακαρνάνας, εμένα το χωριό μου είναι 30 χλμ από τον Αστακό!

  Μα δεν καταλαβαίνω, γιατί εμετός? Δημοσιογράφοι είναι, ενημερώνουν τον κόσμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. δημοσιογράφος είναι αυτός που καταγράφει την αντικειμενική αλήθεια, την καθημερινότητα ή την είδηση όπως αυτή ακριβώς είναι, που παλεύει ενδεχομένως να βρει την αλήθεια, αν αυτή είναι κρυμμένη καλά,που παραμένει πάντα όμως ανεξαρτήτου μεγέθους της είδησης και ποιότητας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ως παρατηρητής και δεν εμπλέκεται σε σχολιασμούς, κρίση και επιλεκτική πάσα.

  Αυτό έμαθα ότι είναι η δημοσιογραφία.
  Όλα τα άλλα καραγκιοζιλίκια.

  Και έχω καιρό να ακούσω αντικειμενική δημοσιογραφία απο την τιβί, με εξαίρεση ίσως τα κρατικά δελτία ειδήσεων.

  Αλιάγας μάι άς. Δεν κολλούσε πουθενά, απλά φέρνει τους περίεργους, όπως κάποτε κάναν οι ντουντούκες στα χωριά. Στην ίδια κατηγορία δυσατυχώς και ο Ψωμιάδης χτες βράδυ, που υπέπεσε σε μονολόγους χωρίς αντικείμενο κι ενώ κυριολεκτικά το μ.. της Χάιδως καίγεται.

  Άρχισε ο προεκλογικός αγώνας ήδη, ενώ δεν έπρεπε. Το πένθος έληξε πριν αρχίσει καν. Έτσι φαίνεται. Με τα μπούνια και πάλι ξανά προς τη δόξα τραβά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μόνο ξέρασμα; Εγώ στο νοσκομείο κόντεψα να πάω. Άσε που νόμιζα ότι μας επιτίθενται όλοι οι εθνικοί εχθροί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου