Αμαχητί!!!

«Ο υπέροχος κόλπος της Τορώνης δυστυχώς παραδόθηκε σχεδόν αμαχητί» γράφει ο Σκοτεινός Αγγελος. Και ποιος και τι ΔΕΝ παραδίνεται αμαχητί πλέον; Η μόνη αληθινή, απόλυτη μάχη που έχω δει τα τελευταία χρόνια είναι αυτή με τα βουβάλια και τα λιοντάρια όπου τα πρώτα πήραν φαλάγγι τα δεύτερα και τα έστειλαν με μαχαιράκι και νάιλον σακουλίτσα να μαζέψουν βρούβες, βλίτα και αγριοράδικα. Ναι για, σηκώθηκαν τα ντάμπλ-μπέργκερ και χτυπήσαν το κεφάλι κάνοντας τις λέαινες να νιαουρίζουν σαν ζαβλακωμένες κεραμιδόγατες! Κι εμείς εδώ, «τι νέα από το κίνημα;», «πως πάει ο αγώνας κατά της υποθαλάσσιας;», «εκείνη την ταμπακιέρα με τον Τσε την έχεις ακόμη;». Ο 3ος καύσωνας έρχεται με ελαφρά πηδηματάκια. Μεταξύ 19 και 25 Αυγούστου. Χοπ-χοπ-χοπ. Και θα πέσουν κορμιά αυτή τη φορά. Κι αν όχι αυτή, την άλλη, του χρόνου, και τον επόμενο χρόνο και τον άλλο… Κάθε σπίτι θα έχει από δυο σακιά ασβέστη για να μην πνιγούμε στη μπόχα από τα πτώματα. Δυο σακιά ασβέστη το καλοκαίρι, δυο σακιά αλάτι το χειμώνα.

Α ναι, ρε, το ξέχασα!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

Σχόλια

 1. Kαπ φέτος τα πράγματα ήταν τραγικά. Εξωλέμβια μέσα στον κόσμο εξοπλισμένα με σαμπ γούφερ παίζοντας λαικοποπ, τσιγάρα πεταμένα παντού, μπιτς μπαρ που τα έσπαζαν από τις 8.00 το πρωί (επίσης με λαικοποπ). Και όλα αυτά χωρίς να μιλάει κανείς διότι ως γνωστόν οι δήμοι νοικιάζουν τις παραλίες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και μάλιστα διά νόμου τα ξενοδοχεία έχουν το δικαίωμα να νοικιάζουν από το δήμο και μετά να επινοικιάζουν το χώρο σε ιδιώτες. Βιασμός της φύσης.

  Έγραψα στον Σκοτεινό Άγγελο ότι κάποτε κάναμε εκεί μπάνιο στις τόσες απόμερες και χαμένες στα βράχια παραλίες. Πριν από 10 κοντά χρόνια ξεφύτρωσαν δεκάδες βιλίτσες που ιδιωτικοποίησαν τις παραλίες. Ήταν ζήτημα χρόνου τα μπαράκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να περάσω να παραλάβω τον ασβέστη στις 26 Αυγούστου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου