Σκέψεις Ημέρας


Και τώρα που αποφασίσαμε τι θα ψηφίσουμε ας σκεφτούμε και τίποτα σοβαρότερο…

Εχω πονοκέφαλο!

Εχασα μια πρόσκληση για ουζοποσία… Και σαν να μην έφτανε αυτό είμαι με τρεις καφέδες και μια τσίχλα από τις 8μιση το πρωί…

Τι άλλα νέα από το κίνημα;

(Ρώτησα; Δεν ρώτησα!)

Ορίστε: Με άνοδο 0,99% το Χρηματιστήριο ξεπέρασε την Πέμπτη τις 4.800 μονάδες. Χάρηκαν που βγήκε στον αέρα το πόρισμα; Τι να πω;

Ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Παύλος Νικολαϊδης, δήλωσε ότι όλες οι ενέργειες «έγιναν σε νόμιμα πλαίσια».

Και η εκπαραθύρωση;


«Σπρώχνουν» σε δίκη διαδηλωτές

«Με αναταράξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στον Νομό Χαλκιδικής. Ο Αντ. Βαφειάδης και ο Δ. Δρούγκας, οι οποίοι είχαν συμπεριληφθεί στον συνδυασμό που ανακοινώθηκε από τη Χ. Τρικούπη, παραιτήθηκαν, για διαφορετικούς λόγους, αμέσως μετά την ανακοίνωση. Ο πρώτος παραιτήθηκε καταγγέλλοντας «μεθοδεύσεις» και «αποκλεισμούς» και σε επιστολή του προς τον Γ. Παπανδρέου και τον Ν. Αθανασάκη έθεσε θέμα ηθικής τάξης, διότι δεν είχε συμπεριληφθεί ο πρώην αντινομάρχης και νυν νομαρχιακός σύμβουλος Μ. Μουτάφης. Αρνήθηκε να είναι υποψήφιος, ακόμη και όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Μουτάφη. Ο δεύτερος, που είναι κουμπάρος του Χρ. Πάχτα και πρώην δήμαρχος Μεγάλης Παναγιάς, επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Επειτα από μαραθώνιο διαβουλεύσεων, τελικά στο ψηφοδέλτιο μετέχουν ο βουλευτής Γ. Δριβελέγκας, ο Μ. Μουτάφης, η Ρούλα Μυκονιάτη, ο Θ. Παντελής και ο αντιδήμαρχος Ιερισσού Κ. Κατσαβαβάκης.»

Τοκ-τοκ-τοκ. Είναι τρελοί αυτοί οι ΠΑΣΟΚοι τελικά!

10ο τροχαίο με αρκούδα

...Αυτά τα ΧΡΥΣΑ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΑ που μας spamάρει διαρκώς (και παρανόμως) η hellasnv@otenet.gr είναι ΝΟΜΙΜΑ;...

Εφικτό το ταξίδι στο χρόνο

Αντε! Να φεύγουμε σιγά σιγά!

Σχόλια

  1. Για το ταξίδι στο χρόνο δεν ξέρω (αν και οι επιπτώσεις φιλοσοφικά θα είναι πολλές και μόνο την παρουσία κάποιου εκεί), αλλά για τις αρκούδες πρέπει να ληφθούν μέτρα.

    Πέρα από την πλάκα όμως πρτιμώ την είδηση για την αρκούδα από την εκλογολογία των δημοσιογράφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου