Την ασύμμετρη μαλακία...

...θα την μαζέψουν;

Σχόλια

 1. Μη βλέπεις τι βι αδέρφι. Μη λερώνεις άλλο τα μάτια σου. Οι Υαινες άρχισαν το χορό τους κι έχει Πανσέληνο. Κι αυτό θα ξεχαστεί. Τόσα ξεχάστηκαν. Σάμινα, Ρικομεξ, Τέμπη, Μαλιακός. Πνιγμένοι, σακατεμένοι, απανθρακωμένοι.

  Οι ύαινες γιορτάζουν σήμερα. Κι αύριο. Και την άλλη μέρα. Δε θέλω να γράψω τίποτα. Νοιώθω τόσο μικρός, τόσο ανήμπορος, τόσο ντροπιασμένος ως άνθρωπος. Το πληκτρολόγιο μου φαντάζει χιλιόμετρα μακρυά και τα χέρια μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί. ΟΙι λέξεις τέλειωσαν Κάπτεν. Ο Λόγος μου στέρεψε. Πνίγηκε, θάφτηκε, κάηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γράφουμε - Ξυπνάμε - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

  (Και "Στρατηγός Ανεμος", please, όχι Κάπτεν!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ (& Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ) :
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΒΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ : ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ! (ΑΦΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ = ΒΛΕΠΕ :"ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ-Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΣΑΜΟΥΡΑΪ" (ΕΙΣΑΓΩΓΗ,ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ,ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ -ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ"-).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όχι αδελφέ, δε θα ξεχαστεί, γιατί αλλιώς αυτό θα είναι το όνειδος της γενιάς μας / μου, όπως η απαξίωση της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας ήταν το όνειδος της γενιάς του Πολυτεχνείου.
  Κι εγώ από χτες έχω λυγίσει και τα μάτια μου θόλωσαν, αλλά λίγο να ξαποστάσουμε μόνο και μετά συνεχίζουμε, που λέει κι ο Άνεμος. Στο κάτω κάτω, τι να πουν κι οι πυρόπληκτοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου