Μαύρη Ημέρα…

…για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια πολιτική σκηνή: ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος αποχωρεί από την ενεργό δράση. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει πίσω του! Δύσκολα θα το ξεπεράσουμε!

Update:

Γρήγορα ανακλαστικά!

Αυτό είναι!

Λίγες μόλις ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου του ογκόλιθου της πολιτικής Σπ. Σπ., η κυβέρνηση σε μια εκπληκτική κίνηση-ρελάνς ξαναβάζει τη Νέα Δημοκρατία στο παιχνίδι: Ψηφιακούς αποκωδικοποιητές σε άτομα με ειδικές ανάγκες !


Σχόλια

 1. Aλήθεια, τί να πρωτοθυμηθεί κανείς για τον πολιτικο άνδρα Σπήλιο! Την συνέντευξή του στην Χουριέτ και το "6 μίλια ελληνικού εναέριου χώρου; Πουρκουά πα;"; Το άδειασμα του πρωθυπουργού που από την ΔΕΘ μιλούσε για συμφωνία με τον Ερντογάν για μείωση των εξοπλισμών κι εκείνον να δηλώνει την επομένη "Εγώ ουδέποτε την υπέγραψα"; Την παροιμοιώδη διαχείριση της πτώσης του Σινούκ κατά την μεταφορά του Πατριάρχη Αλεξανδρείας; Τα F16 από Γαλλία, και τους πυραύλους από Ρωσία κάτι; Τις εξετατικές επιτροπές που συνέστησε για προμήθειες και σκάνδαλα στο ΥΕΑ επι ΠΑΣΟΚ που δεν κατάφεραν να στοιχειοθετήσουν ΜΙΑ κατηγορία;

  Αντίο Σπήλιο... θα μας λείψεις
  :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για μένα οι εκλογές δεν έχουν πλέον κανένα νόημα, όποτε και να γίνουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επ, καπετάνιο, διαπράττεις μεγάλο σφάλμα. Πρέπει να σ' ενδιαφέρουν. Ειδάλλως υποκύπτεις στις ορέξεις τους αμαχητί. Σύμφωνοι ότι το σύστημα που έχουμε δεν είναι δημοκρατικό, αλλά οι εκλογές πρέπει να δείξουν αυτήν την κοινωνική δυσαρέσκεια στα δύο κόμματα. Εδώ ο δήμαρχος που τους αξίζει τσαλακώθηκε, τα απλά κομματόσκυλα δε θα θορυβηθούν; Δε θα υπάρξει ανατροπή σκηνικού, αλλά το να δηλώνεις ότι είσαι ζωντανός (ακόμα και με τους όρους που σου θέτουν), είναι σημαντικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χωρίς τον Σπήλιο χάνω κάθε ενδιαφέρον!

  Αν μάλιστα αποχωρήσει και ο Πολύδωρας τότε δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο σ' αυτόν τον τόπο! Μόνο τα κούτσουρα της Πάρνηθας και της Αχαϊας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Eξόριστε,

  συμφωνώ με τον ΑΝεμο: εκλογές χωρίς τον Σπήλιο (κλαψ, σνιφ και λυγμ μαζί) είναι σαν να μπαίνεις στην μπλογκόσφαιρα και να βλέπεις κλειστό το ιστολόγιο των οπαδών της Βίσση.

  Αντέχεται;

  Ε, δεν αντέχεται! Είναι βαρειά η απώλεια και χωρίς ανακούφιση ο καϋμός...
  :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εκλεισε και το ιστολόγιο των οπαδών της Αννούλας;

  Πλάκα με κανεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Α στο καλό σας! Το πήρα και στα σοβαρά! LaL, που λέει και ο έτερος υπερβόρειος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οχι, εγώ μιλάω πολύ σοβαρά! Και μετά από όσα είπαν οι "σκιές" λέω να κόψω και το μπλόγκιν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συγκινήθηκα τόσο πολύ με την είδηση, που αποφάσισα να μην πάω διακοπές τέσσερεις μήνες, αλλά τρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλά, μην καταστρέψεις και τη ζωή σου τώρα. Εχεις και οικογένεια, φίλους, γνωστούς.

  Ας κρατηθούμε! Ας αντέξουμε κι αυτό το σκληρό χτύπημα της μοίρας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου