Εκλογές 2007 - Η ώρα των Blogs - A'

Σχόλια

 1. Ε και? Ο καθένας γράφει τη γνώμη του. Μάλλον δεν κατάλαβα τι θες να πεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποιανού τη γνώμη να έγραφαν δηλαδή;
  Δεν καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες; Είναι οι πρώτες αντιδράσεις των μπλόγκερ για τις εκλογές, στις πρώτες εθνικές εκλογές μετά την "ανακάλυψη" των μπλογκ...

  Καταγραφή των πρώτων ωρών είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τότε μάλλον ή εγώ δεν έχω καταλάβει τη δύναμη των blogs ή εσείς νομίζετε ότι θα αλλάξετε τον κόσμο.
  Με τιμή
  Σπύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η καταγραφή δείχνει (προς το παρόν) μόνο ένα έντονο και μάλλον απαξιωτικό κλίμα. Ούτε δύναμη (αν υπάρχει) ούτε διάθεση αλλαγής του κόσμου.
  Η καταγραφή είναι καταγραφή. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Και η αξία της (όπως για κάθε καταγραφή) θα φανεί αργότερα και όχι τώρα...

  Να καταλάβουμε προσπαθούμε και όχι να πούμε τι καταλάβαμε πριν το καταγράψουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεκτόν. Πάντως προσωπικά είμαι με τον ΠΡΕΖΑ Τιβι. Δε με νοιάζει για τους πολιτικάντηδες. Και χαίρομαι που όπως λες είναι απαξιωτικό το κλίμα.
  Κι εγώ να καταλάβω προσπαθώ γιαυτό μπαίνω εδώ μέσα. Δεν θέλησα να θείξω κανέναν, απλά δεν κατάλαβα αυτό που θέλατε να πείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αρκει αυτή η απαξίωση να μην αφορά την ίδια την πολιτική διότι μαύρο φίδι που μας έφαγε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. όχι, ξέρετε εδώ μέσα είναι ένας κύριος ο οποίος δείχνει στον κόσμο ότι όσο δεν ασχολούμαστε με την πολιτική τόσο θα μας πηδάνε οι πολιτικοί. Όχι, σκέφτομαι πολιτικά θέλω να πιστεύω αλλά αυτά τα καθάρματα που βλέπω κι ακούω στις ειδήσεις δεν τα γουστάρω καθόλου, και το πρόβλημά μου είναι ότι κανείς δεν μου εμπνέει έστω και μια μικρή δόση εμπιστοσύνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σπύρο δεν υπάρχει δύναμη των βλογκζ ή αδυναμία. Υπάρχει δύναμη των πολιτών και απάθεια. Δεν είσαι μόνο εσύ αγνακτισμένος από την πολιτική κατάντια -αλλά αυτό έχει να κάνει με τη δύναμη του μέσου. Εγώ πχ που δε βλέπω τηλεόραση είμαι πιό ήρεμος και πιό προσεχτικός στις επιλογές μου για την ψήφο μου. Και βέβαια δεν τους θεωρώ όλους "καθάρματα" απλώς υπάρχει μια επικοινωνιακή τραμπάλα που καλώς ή κακώς αρκετές φορές δε σηκώνει και τους 2. Η πολιτική απαξίωση είναι επικίνδυνη και ουτοπική. Οι βλογερζ -όπως και οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή δυναμική μπορεί να μην αλλάξουν τον κόσμο αλλά τουλάχιστον είναι ειλικρινείς, μοιράζονται τα πάθη και τα μίση τους, καταγράφουν την καθημερινότητά τους και γενικώς δεν είναι πληκτρολόγια από το πλαίσιο αλλά άνθρωποι με σάρκα και οστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου