10 Νέες Μεγάλες Παροχές


 1. Σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας με μολυσμένα νερά (π.χ. νομός Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Βοιωτίας κλπ) θα δίνεται σε όλους τους κατοίκους από ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό (μικρό, παγωμένο) το χρόνο!
 2. Σε όλους τους κατοίκους των νησιών που δεν έχουν τακτικά δρομολόγια θα δίνεται κάθε χρόνο από ένα πακετάκι μπισκότα γεμιστά «Παπαδοπούλου» και μια καρτ-ποστάλ του Πειραιά.
 3. Σε όλους τους μαθητές που τα σχολεία τους δεν έχουν θέρμανση, παράθυρα κλπ, θα δίνεται κάθε χειμώνα ένα σακουλάκι σταφίδες κι άλλο ένα με αμύγδαλα ή φουντούκια καθώς και μια μεζούρα κονιάκ.
 4. Σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους θα δοθεί, έναντι επιδόματος θέρμανσης, ένας τόνος μισοκαμένα κούτσουρα από την Πάρνηθα, την Αχαΐα και τον Γράμμο.
 5. Σε όλους όσους χρωστούν άνω των 100.000 σε καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια θα δοθεί από μια κάρτα της Εθνικής Τράπεζας χωρίς κόστος συνδρομής.
 6. Σε όλους όσους κυκλοφορούν με αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας ή μοντέλο 1992 και πίσω, θα δοθεί από ένα ολοκαίνουργιο Hot-Wheels.
 7. Σε όλους τους άνεργους της πόλης της Νάουσας θα δοθούν άδειες λειτουργίας για οίκους ανοχής καθώς και επίδομα για επεξεργασία αφγανικής παπαρούνας (αρκεί να είναι πολύτεκνοι και με δύο τουλάχιστον κόρες).
 8. Σε όλους τους αστυνομικούς, λιμενικούς κλπ υπαλλήλους θα δίνονται 30 ευρώ το σπασμένο κεφάλι (του διαδηλωτή) και 50 ευρώ για κάθε νεκρό (διαδηλωτή, ιδιοκτήτη φουσκωτού κλπ).
 9. Σε όλους τους τρίτεκνους θα χορηγηθούν (άπαξ) δύο πιπίλες, τρία καλαμάκια, ένα πακέτο μωρομάντηλα, τρεις τηλεκάρτες και μισό κιλό κουρκουμπίνια.
 10. Σε όλους τους ανεξάρτητα τους ψηφοφόρους που πίστεψαν τις νέες παροχές θα απονεμηθεί το μετάλλιο της ανοιχτής παλάμης!

...

Αναημοσίευση:

Πιάνουν τόπο οι... παροχές
Γράφει ο Αντώνης Σωτηράκος

Σχόλια

 1. Γιατί καλύτερες είναι οι παροχές Αλογοσκούφη από τις δικές σου;
  Η μόνη τους διαφορά είναι ότι εσύ κάνεις πλάκα εκείνος όμως τα λέει στα σοβαρά.
  Εκεί δυστυχώς φτάσαμε να θέλουν να μας εξαγοράσουν με χάντρες και καθρεπτάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ειδικά το 4, το 7 και το 9 είναι πολύ καλά. Πάντως προτιμώ κι εγώ τις δικές σου παροχές. Πιο λογικές είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χεχεχε Έλεος! Καλά δεν ντρέπεσαι λιγάκι κοροϊδεύεις τον αλογομούρη της Νέας Δημοπρασίας? Εγώ πάντως θέλω να πάω να εγκατασταθώ στη Νάουσα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χμμμ και για μας τους μπλόγκερς τι θα δώσετε; Eγώ πάντως το έκανα και ποστ, πουλάω ψήφους (την δική μου και του σογιού μου) για μιά γαμοdsl!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου