Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ…


…η πιο ΑΝΙΚΑΝΗ κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους!

Φτάνει!

Να σωθεί οτιδήποτε μπορεί να σωθεί, οτιδήποτε έχει απομείνει.


...

...

Update:


Πέντε, πέντε ΔΕΚΑ…

…ΔΕΚΑ, ΔΕΚΑ ανεβαίνω τα σκαλιά…

…της ανυποληψίας!...

Ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την αντίδραση του κράτους στη φωτιά του Υμηττού

Σχόλια

 1. Και ανίκανη και αντιαισθητική. Κυρίως αντιαισθητική. Δεν είναι μόνο οι πυρκαγιές και το ξύλο είναι και πως μιλάνε, τι λένε, πως το λένε.

  Αυτή η κυβέρνηση μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντιθέτως. Ελλείψεως μαγικού ραβδιού και λύσεων 100 ημερών (Ανδρέας, 1981 - Γιωργάκης, 2007) πολύ καλά τα πάνε. Τώρα αν κάποιοι δεν βλέπουν μπροστά... Τι να κάνουμε βρε παιδιά; Άλλους διορισμούς δεν έχει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εξοργίζομαι όποτε διαβάζω τέτοιες δικαιολογίες για την (οποιαδήποτε) κυβέρνηση, Βασίλη. Το πρόβλημα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος σ' αυτή τη χώρα δε μπορεί να δει πέρα από τη μύτη της (=τα "επιτεύγματα" του δικομματισμού), γι' αυτό και της αξίζουν όσα παθαίνει.
  Αν εσύ θεωρείς αυτό το χάλι "good enough", πάω πάσο' ας πάρουμε χαμπάρι τότε ότι θα χάσουμε όλα τα δάση φέτος, κι ότι μείνει κέρδος θα είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Vassilis με άφησες άναυδο! Πρώτον γιατί πρώτη φορά βλέπω βλογερ με φωτογραφία και δεύτερον πρώτη φορά βλέπω βλογερ που να υποστηρίζει αυτή την κυβέρνηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λες να υπάρχει περίπτωση να βρούμε και blogger που υποστηρίζει (δημόσια) τον Ψωμιάδη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές... κρανίου τόπος θα γίνουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλώς γύρισες σου πα; Δεν σου πα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μ'αρέσει που έχει επικρατήσει το αξίωμα "blogger=αντικυβερνητικός". Μήπως πρέπει να παίρνουμε και πιστοποιητικό φρονημάτων από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ πριν ανοίξουμε blog;

  Σόρυ ρε ΑΝεμε, σε ζαλίζω πάνω που γύρισες από τις διακοπές, αλλά κάποια πράγματα μου χτυπάνε κάπως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο, δε φταίνε όσοι ασκούν κριτική που δεν υπάρχουν φιλοκυβερνητικοί *bloggers* (όχι απλά σχολιαστές). Και γιατί σώνει και καλά ο κάθε πολίτης που ασκεί κριτική στην κυβέρνησή του θα πρέπει να είναι οπαδός κάποιου κόμματος; Ποιός κάνει δίκη προθέσεων εδώ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανίκανη και επικίνδυνη...!
  Δυστυχώς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Βασίλη,
  μπορείς αν θες να κοιτάξεις αυτό το εξαιρετικό ποστ του Τάλου με αποσπάσματα από την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ. Aκολουθώντας τα λίνκ θα μπορέσεις ίσως να καταλάβεις γιατί αυτή εδώ η κυβέρνηση δεν τα πάει και τόσο καλά όσο θες να πιστεύεις.

  υγ. Αν θες ανάλογο ποστ για τις εκάστοτε τετραετείες του Σοσιαληστικού Κινήματος, υπάρχει κι αυτό. Αλλά δεν νομίζω οτι θέλει κανείς να μπεί στη κατάπτυστη λογική του δικομματισμού,του στυλ "Μα πείτε μας, ΔΙΚΑΙΑ, πόσα από τα στρέμματα δάσους που κάηκαν την τελευταία 7ετεία ήταν πράσινα και πόσα γαλάζια;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο/Η ΠΡΕΖΑ TV >>>
  Κι όμως! Αν μη τι άλλο, κοιμόμαστε πιο ΑΝΗΣΥΧΑ!

  Ο/Η Dark Angel >>>
  «Κυρίως αντιαισθητική!!!»
  «Αυτή η κυβέρνηση μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω... «

  Αρκετά; Δεκάδες χρόνια πίσω!
  Ο/Η Vassilis >>>
  Οποιοσδήποτε κάθεται πάνω στα προβλήματα χωρίς να βρίσκει λύσεις, μια χαρά τα πάει! Βλέπει κανένα DVD. Κόβει καμιά κορδέλα. Λέει και καμιά μαλακιούλα να περνάει η ώρα.
  Καλό δεν περιμένουμε να κάνουν!
  Κακό μπορούν να πάψουν να κάνουν;

  Ο/Η Oneiros >>>
  Μόνο τα δάση θα χάσουμε;
  Εδώ έχουν χαθεί τα’ αυγά και τα πασχάλια.
  Εχει χαθεί η μπάλα!

  Εντελώς!

  Ο/Η Dark Angel >>>
  Η μπλόγκερ μάλλον είναι σοβαρότεροι ακόμη κι από όσο εμείς πιστεύουμε!

  Ο/Η Oneiros >>>
  Ναι! Υπάρχει!
  Είπαμε: Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα…
  7/16/2007 08:21:00 μμ

  Ο/Η arammos είπε...
  Καλώς σε βρήκα φίλε!


  Ο/Η antonis_x είπε...
  «Μ'αρέσει που έχει επικρατήσει το αξίωμα "blogger=αντικυβερνητικός". Μήπως πρέπει να παίρνουμε και πιστοποιητικό φρονημάτων από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ πριν ανοίξουμε blog;»
  Όχι βέβαια!
  Πιστεύω όμως ότι η γραφή, η ελεύθερη γραφή είναι, ακόμη και εν σπέρματι, αντιεξουσιαστική. Ανθρωποι που γράφουν (δηλαδή σκέφτονται και μπορούν να αποτυπώσουν τις σκέψεις τους σε ένα χαρτί ή μια οθόνη) δεν βολεύονται με τις κυβερνήσεις.
  Και οι σημερινοί αντικυβερνητικοί θα κριθούν στο μέλλον για το αν θα βολευτούν και θα σωπάσουν (ή θα λιβανίζουν) τους επόμενους…  Ο/Η Oneiros >>>
  Σωστά μίλησες!

  Ο/Η Haris >>>
  Δυστυχώς...

  Ο/Η οι σκιές μιλάν >>>
  Το τέλος της υπόθεσης της ΔΕΚΑ αποδεικνύει αυτά που λες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου