Μαγουλάδες! (...και λουκουμάδες!!!)


Με μια απίστευτη επίδειξη εσωστρέφειας οι μπλόγκερς έχασαν και το δέντρο και το δάσος και το θέμα και το δίκιο και τα’ αυγά ομού με τα πασχάλια!

Αντί να αναδειχθεί όπως θα έπρεπε η κατόπιν εντολής του ΛΑΟΣ λογοκρισία του ARTAthina, αναδεικνύεται το ότι ένα blog διαμαρτυρίας για το ίδιος θέμα «κατέβασε» τα σχόλια και το ότι ο Νίκος Ξυδάκης δε γουστάρει (και ΚΑΛΑ κάνει) να μπαίνει ο κάθε τσόγλανος και να αμολάει όποια χυδαιότητα του κατέβει στην κούτρα!

Όταν η ομφαλοσκόπηση γίνεται παιδικότερη κι από τις μαγουλάδες!...

Απολύτως Σχετικό: οι γνωστοί τάχατες σνομπ-εξυπνάκηδες-ατακαδόροι


...

Όταν κάποιος συγχέει την Λογοκρισία (κατ’ εξοχήν όπλο της εξουσίας) με την κριτική του λόγου και την επιλογή των συνομιλητών του (κατ’ εξοχήν δικαίωμα του ατόμου), τότε δεν είναι κακόβουλος. Είναι παντελώς αγράμματος!

Είναι το ίδιο δηλαδή με εκείνον που ασχολείται με την πολιτική (με την Πολιτεία και τους Πολίτες δηλαδή) και δεν μπορεί να απαντήσει τεκμηριωμένα στο ερώτημα «αν ήσουν καταμεσής στην έρημο και συναντούσες ένα φανάρι το οποίο άναβε «κόκκινο», τι θα έκανες;». Καλύτερα να ασχοληθεί με την παρασκευή και το κανέλλωμα λουκουμάδων!!!

...
...


Σχόλια

  1. Προσυπογράφω με χέρια και με πόδια! Μέσα στις απόψεις για την απαγόρευση, μπλέκεται έντεχνα και η απόριψη της αισθητικής. Παραείναι εύκολο!
    Δεν σταματάω να λέω ότι πρώτα θα υπερασπιστώ το δικαίωμα της κάθε αμφιλεγόμενης καλλιτεχνικής άποψης να εκτίθεται και μετα θα κρίνω ΕΓΩ αν μου αρέσει ή αν με σοκάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ πως το θέμα είναι η λογοκρισία της καλλιτεχνικής έκφρασης, άσχετα από την αξιολόγηση που κάνει σ' ένα έργο ο κάθε φιλότεχνος. Το κατέβασμα των σχολίων φυσικά και δεν άξιζε να γίνει "πρώτο θέμα", αλλά στην μπλογκόσφαιρα περί ορέξεως κολοκυθόπιττα...κι όποιος θέλει την τρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου