Κι όμως, κάποιοι διασκέδασαν με το βίντεο…


…κάποιοι το καταχάρηκαν. Κάποιοι το έστειλαν στον διπλανό τους για να δει τη «φάση» και να την καταχαρεί κι αυτός. Και ο διπλανός τους αναφώνησε: «καλά τους έκαναν! Να αγιάσει το χέρι τους!». Και μαζί αποφάνθηκαν ότι αφού έκαναν αυτά που έκαναν στην «γριούλα» (που δεν ήταν «γριούλα» απλώς μια «γριούλα» τους φόρτιζε πιο πολύ συναισθηματικά από μια νεώτερη γυναίκα. Λες και η γριούλα είναι …περισσότερο θύμα από μια νέα) καλά να πάθουν!

Επιδοκιμάζουν δηλαδή και χαίρονται για ένα Κράτος που αντί να απονέμει δικαιοσύνη (να τους συλλάβει, να τους δικάσει, να τους καταδικάσει και να τους κλείσει φυλακή όπως θα τους έπρεπε) τους βασανίζει!

Είναι οι ίδιοι που αναφωνούν: «Α ρε! Ενας Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται!». Είναι όμως και χίλιες φορές πιο επικίνδυνοι αυτοί, οι εκφραστές της «κοινής, αγοραίας, λογικής» ακόμη και από τους βασανιστές. Διότι δεν εντοπίζονται. Διότι σκορπούν το δηλητήριό τους παντού χωρίς να φαίνονται ότι το κάνουν, χωρίς να παρανομούν.

Αν και ο εκθειασμός εγκληματικής πράξης, το «πολύ το χάρηκα» ΕΙΝΑΙ κι αυτό έγκλημα! Και τιμωρείται…

Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες που συναντώ τέτοιου είδους κακοήθειες. Η πρώτη με την περιπέτεια της υγείας του Χριστόδουλου, το «σκατά στον τάφο του». Η δεύτερη με τον «ψυχαγωγικό» χαρακτήρα του βίντεο των βασανιστηρίων. Και είμαι τόσο σίγουρος ότι οι ίδιοι μπορεί να ανέκραξαν φωνή μεγάλη «για την Αμαλία». (Ισως μάλιστα οι ίδιοι να είναι και υπέρ της ελευθερίας των ιστολόγων) Κατ’ επιλογής «φιλάνθρωποι». Δηλαδή εντελώς ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! Και υποκριτές!

Βουλιάζουμε σε ένα βούρκο εν τρικυμία!Είναι φανερό ότι κουραστήκαμε να είμαστε άνθρωποι. Οπως έγραψε (με άλλη αφορμή) ο Ε. Αρανίτσης!


Πόσα φρικαρισμένα μυαλά (με οξεία αποκολοκύνθωση) υπάρχουν εκεί έξω;;;

Σχόλια

  1. Να θυμίσω ότι τέτοιες καταγγελίες βλέπαμε συχνά στο διαδίκτυο, τον μόνο χώρο που ακόμα κυριαρχεί η ελευθερία της ενημέρωσης και της επικοινωνίας, το μόνο που ακόμα δεν άλλωσαν τα μαζικά μέσα προπαγάνδας και χειραφέτησης. Τόσες καταγγελίες όμως δεν έβγαιναν στη φορά, ενώ τώρα όλοι κόπτονται για τους δύο μετανάστες. Γιατί; Τι έχουν να πουλήσουν περισσότερο τώρα ή από τι έχουν να μας απροπροσανατολίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι εκφραστές της κοινής αγοραίας λογικής φωνάζουν για τον ξενώνα στον Εύοσμο, συμμετέχουν στην πατριδοκαπηλία της εκδήλωσης για τον Αλέξανδρο, απαγορεύουν την μονάδα στην Αναγεννήσεως, οδηγούν βάρβαρα μέσα στις πόλεις, κάνουν λιτανείες στη Ροτόντα, καταπιέζουν το διαφορετικό.

    Από την άλλη η ιδεολογική τύφλωση οδηγεί σε ανεκδιήγητα σαβουροποστ και σαβουροσχόλια. Ψευτοεπαναστάτες της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου