Ε, δεν αντέχεται…


Το να μας κοροϊδεύει η κυβέρνηση (χθεσινή αντιπολίτευση), η αντιπολίτευση (χθεσινή κυβέρνηση), τα κόμματα, οι εκπρόσωποί τους, οι υπουργοί, οι διοικητές, οι γενικοί γραμματείς, οι παπάδες, οι χωροφύλακες, οι καθηγητάδες, οι τηλεπαρουσιαστές, οι τηλεσχολιαστές, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, τα διαπλεκόμενα, οι λακέδες και τα τσιράκια της κάθε εξουσίας, το καταλαβαίνω. Εν μέρει το έχω αποδεχτεί και εν μέρει (πολύ «μέρει») το πολεμάω.

Το να μας κοροϊδεύει ο «εναλλακτικός», ο «ψαγμένος», ο «δικός» μας, το να κοροϊδεύουμε δηλαδή ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί το πόπολο, δεν αντέχεται!

Σχόλια

 1. Τους Placebo αλλά ισχύει και για άλλα πράγματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ το έμαθα στο ράδιο και λύθηκα να γελάω. Αλλά σήμερα άκουσα και την εξήγηση για το μεγαλύτερο στάδιο. Πάλι καλά που κάποιοι σχολιαστές είπαν -έμμεσα βέβαια- την αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ε κι εγώ αποφεύγω να σχολιάζω αλλά θα σκάσω απ΄το κακό μου..Πες τα ρε Άνεμε.. Θα φρικάρει ο καημενούλης ο Μolko με το περίπτερο της ΔΕΘ και θα το ρίξει στα ακόμη πιο σκληρά..Έλεος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευτυχώς πρόλαβα να κάνω ασφάλεια ζωής. Μας έσκισε ο Λώρης. Και τώρα προσπαθεί να δελεάσει μοιράζοντας αβέρτα προσκλήσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου