Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...

Πόσο μακριά είναι η Αθήνα από την Τεχεράνη;
Πόσες φορές θα το δούμε αυτό το έργο;
Πόσους Αγιατολάχ κρύβουμε στον κόρφο μας;

...

Η εικόνα “http://farm2.static.flickr.com/1202/531404834_88f0199b6c_o.jpg” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.


...

Κυριακή 3 Ιουνίου 2007


Η πρωτοφανής για τα Ελληνικά Πολιτιστικά δεδομένα, κίνηση αστυνόμευσης εναντίον έργου δημιουργού που φιλοξενείται, σε παράλληλη εκδήλωση της Διεθνούς Εκθέσεως ART ATHINA, η οποία πραγματοποιείται, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στο Μαρούσι, όχι μόνο είναι καταδικαστέα, αλλά στέλνει με τον πιο απόλυτο τρόπο το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Τέχνη δεν χειραγωγείται.

Οι εμπνευστές Αστυνομικών κινήσεων κατά της οποιασδήποτε μορφής Τέχνης, βασιζόμενοι σε νόμους του 1931, αλλά και αυτοί που πιθανότητα τις προκαλούν για πολιτικά οφέλη, θα πρέπει επίσης να κατανοήσουν, ότι για την Ελλάδα του Πολιτισμού, οι εποχές που τα βιβλία και τα έργα τέχνης παραδίδονταν στην πυρά, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο «FANTOMAS», και ομάδες νεολαίας, οι οποίες συμμετέχουν στην ART ATHINA στο πλαίσιο του πρώτου FORUM GRAFFITI, θα πραγματοποιήσουν ειδική ημερίδα, υποστηρίζοντας την αντίθεσή τους, στις κινήσεις αστυνομοκρατίας στην Τέχνη.

Επίσης το περιοδικό στην ιστοσελίδα του δημοσιοποιεί το επίμαχο video του έργου καθώς και τη στιγμή της σύλληψης των υπευθύνων της έκθεσης.http://www.fantomas.gr


...
Έκθεση χωρίς τίτλο εναντίον της λογοκρισίας
...
Διαβάστε περισσότερα στου Δημήτρη Στέφωση, στου Νίκου Ξυδάκη (με χρήσιμα updates) στου Στράτου Φουντούλη ,και στου Ροΐδη .
...
Λογοκρισία στην Τέχνη...Διαμαρτύρομαι...

Σχόλια

 1. Εγώ στάθηκα στην απάντηση-χρησμό του υπουργού καπιτάν που ήταν Ιξεις Αφίξεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποια γίδια και τα γίδια και τα γίδια αγαπητέ μου?
  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ πολιτιςμούουουο έκανε η αγελάδα καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι βόσκει κάτω στην λιακάδα- είπε ξεκάθαρα ότι "μέσα στο πλαίσιο αυτό" ( και εννοούσε όπως πολύ καλά κατάλαβες το πλαίσιο της αισθητικής και των αρχών του ) ο καλλιτέχνης μπορεί να εκφραστή ελεύθερα.
  Κι αυτός ελεύθερα θα κάνει ότι καταλαβαίνει!!

  Και αυτός ο ΣΥΝ, έχω πάθει την πλάκα μου τελευταία.
  Το μεγάλο ζόρι του είναι να μην εκτεθεί η χώρα μας διεθνώς!!
  Αυτό σημαίνει εθνική συνείδηση κύριε, αμ πως.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιο ακριβώς έτος διανύουμε; Ποιόν αιώνα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου