το 54ο πληκτρολόγιο

Μου φαίνεται απίστευτο τελικά, που εδώ, λίγο πριν το τέλος του κόσμου και της ιστορίας συνεχίζουμε τη συζήτηση για το εγχειρίδιο ιστορίας της ΣΤ’ δημοτικού. Ομφαλοσκοπώντας βυθιζόμαστε στο έρεβος με ένα τρια-λα-λί –τρια-λα-λό μαρσάκι. Σαν προελαύνοντες στρατιώτες-ζόμπι σε ταινία του Κουροσάβα.με 44 βαθμούς υπό τη σκιά μαύρου νέφους και με νιφάδες στάχτης να μας ραίνουν σκεπάζοντας τις επωμίδες. Το μέτωπο έχει καταρρεύσει, το κίνημα επίσης, η 3η στρατιά κάρβουνο, τα άλογα τα τρώνε πράσινες, άτριχες αρκούδες με ανεμοβλογιά και προχωρημένο καλαζάρ. Τριάπα-παμ-παμ, τριά-πα-παμ-ΠΑΜ!

Οσονούπω θα βγάλουμε –οι τυχεροί- λέπια και κολυμπώντας σε ωκεανούς υγρού αζώτου θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις του παραδικαστικού, της Βόνταφον, της απαγωγής των Πακιστανών, των κουμπάρων, των ομολόγων, της ΔΕΚΑ, της έντεκα, της δώδεκα, της δεκαπέντε κι έντεκα…

Μπλουρπ! Μπλουρπ!

Χαρωπά τα δυο μου βράγχια χτυπώ!

Χαρωπά τα δυο μου βράγχια χτυπώ!

Οι επόμενες εκλογές δεν θα γίνουν για εθνικούς λόγους. Θα γίνουν για συμπαντικούς λόγους. Για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στην Ανδρομέδα και στο νεφέλωμα RTBC-180. Και θα ψηφίσουν μόνο οι χελώνες καρέτα-καρέτα λίγο πριν πετάξουν για πάντα. Εμείς θα μάθουμε τα αποτελέσματα από τους μάντεις (κακών, πάντα) που θα σκαλίζουν τα κόκαλα στους τσιμεντένιους βωμούς.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά τις εκλογές, θα παρατηρηθεί συνωστισμός στα λιμάνια του κόσμου καθώς τα νέα μεταφέρονται από στόμα σε στόμα: τελικά η Γη ήταν επίπεδη!!!…

(Μετά από αυτό άδειασα στο σιφόνι το 54ο πληκτρολόγιο που έλιωσε στα χέρια μου από προχθές!)Η εικόνα “http://drunkard.com/issues/03-05/images/goddam-watermelon-hdr.jpg” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.

(Και, ναι, σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών! Τρέχει τίποτα;)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου