Σύντομα και στους δέκτες μας!!!

Ριάλιτι με έπαθλο... νεφρό!

Σχόλια

 1. Γουέλ, εγώ το είχα πει πριν χρόνια, ότι τα ριάλιτι είναι προορισμένα να γίνουν ανθρωποφάγα και στην κυριολεξία, όπως το Running Man, το Battle Royale και το Unreal Tournament.
  Blood 'n' guts indeed!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ ένα έχω να σου πω: Κάτω τα χέρια από την Πάνια!

  (Η οποία αργά ή γρήγορα θα τα παρουσιάζει!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πραγματικά ανθρωποφάγα.
  Και εμείς σκέτα ζόμπι, άξια της μοίρας μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όπως έλεγα και στον Argo χτες, η Πάνια (*) δε με χαλάει τόσο όσο η Δρούζα, κι ας κάνει "graceful" exit από την ΝΕΤ (τέτοια ξέρουν πολλοί να κάνουν σ' αυτή τη χώρα, ανάληψη ευθύνης κανείς...)

  (* η οποία δεν υπάρχει για μένα, μαζί με όλο το συνάφι των ριάλιτι του Αγ. Παντελεήμονα, αφού δε βλέπω τηλεόραση' κι ας επιμένουν οι φίλοι να μου σπάνε το disbelief με διαρκείς αναφορές ;-p)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν συμφωνώ. Η Δρούζα παλεύεται. Και παλεύεται γιατί δεν παίζει και δεν εκμεταλλεύεται το ακαταλόγιστο των «θυμάτων» της. Δεν έχει να κάνει με ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό της. Μπορεί να φάει τη φάπα της και να το καταλάβει… Φαίνεται αυτό!

  Η άλλη είναι σκέτος θηριοδαμαστής (θα μπορούσε και δήμιος επίσης, αν το απαιτούσε το σόου).

  Με την Πάνια μου έρχεται μόνο μια ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ σκηνή στο μυαλό: η σκηνή από τη Φωλιά του Κούκου που ο ινδιάνος αρπάζει το ψύκτη, τον ξεπατώνει και μετά τον εκτοξεύει στη τζαμόπορτα. Αυτή τη σκηνή θα ήθελα να δω και πάλι. Με το ψύκτη να σκάει πάνω σε κάμερες, παρουσιάστρια και συνθέτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άνευ πλάκας, μάλλον έχεις δίκιο γιατί δεν έχω εκτεθεί αρκετά στην Πάνια και τους ομοίους της (σχεδόν καθόλου, για ν' ακριβολογώ). Όμως από τα λίγα που παίρνω χαμπάρι, ειλικρινά δεν αντέχω να καταναλώνω αυτό το διασυρμό των ανθρώπινων κουσουριών, της τηλεοπτικής μεταφοράς των παλιών freak shows του τσίρκου, με τον άνθρωπο γοργόνα και την κυρία με το μούσι. Και μόνο που ακούω κάποιους να παπαγαλίζουν τον Παρασκευά, χωρίς να έχω δει το original, γίνομαι πυρ και μανία. Sorry, but I'll sit this one out...

  (Αν πάντως θες βοήθεια με τον ψύκτη, σφύρα ;-p)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ...δηλαδή, το μόνο που μας απασχολεί τώρα είναι ποιος/ά θα παρουσιάσει το εν λόγω κάνιβαλ show?(του βρήκα και τίτλο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. πρόθυμοι σίγουρα θα βρεθούν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία,αλλά εμάς αυτό μας απασχολεί πρωτίστως; Είμαστε κι εμείς υποψήφιοι τηλεθεατές, επειδή υπάρχουν υποψήφιοι τηλεπαρουσιαστές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το κακό είναι οτι ακόμα και κάποιος που δεν βλέπει, που δεν έχει καν τηλεόραση ζει σε έναν κόσμο που όλοι οι άλλοι μιλούς ή γράφουν γι αυτήν. Ουσιαστικά δεν μπορεί να την αποφύγει ακόμη και σε ξερονήσι να πάει να ζήσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου