Ωστε, νομίζεις πως τα ξέρεις όλα;

Θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ αυτό το ποστ!
Τώρα το προσυπογράφω σε κάθε του παράγραφο, σε κάθε του λέξη...

Σχόλια

 1. Κάτσε, ρε Άνεμε, έμπορος είναι κι αυτός. Εμπορεύεται την ανθρώπινη επιθυμία για διάκριση και κρίνει. Μα η κρίση είναι από μόνη της αρκετή για τον βάλω στο ίδιο πλατύσκαλο με την ακατανόμαστη του Alter (άντε ίσως ο Μεταξόπουλος μπει λίγο πιο μπροστά).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διαφωνώ μαζί σου. Ότι είναι τηλεοπτικό –ακόμη κι αν είναι εμπορικό- δεν είναι αναγκαστικά κακό. Δεν τα ισοπεδώνω όλα και όλους επειδή προβάλλονται στην τηλεόραση ή επειδή έχουν διαφημίσεις. Όπως και το αντίθετο: όλα τα «ποιοτικά» και «αντιεμπορικά» δεν είναι κατά’ ανάγκη καλά!
  Από εκεί και πέρα, ακόμη και τις σταγόνες ανθρωπιάς και αλήθεια θα πρέπει να τις αναγνωρίζουμε. Και ο Μεταξόπουλος στη συγκεκριμένη φάση ήταν άνθρώπινος και διδακτικός με την πολύ καλή έννοια! Τους την είπε κανονικότατα και καλά έκανε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξέρεις, είναι εύκολο και για μένα και για όλους μας να αντιπαραθέτουμε π.χ. την Δημουλά απέναντι στο Σαρδέλ. Είναι εύκολο να βρεις χρυσάφι στο εργαστήρι χρυσοχοΐας (Εντευκτήριο). Το δύσκολο είναι να βρίσκεις το χρυσάφι στις λάσπες και στην πέτρα. Όμως αξίζει τον κόπο!

  Τα σαρδελο-γαλουχημένα ελληνόπουλα ΔΕΝ θα πάνε στη Δημουλά να την ακούσουν από μόνα τους. Ούτε μπορεί κανείς –και δεν πρέπει- να τα αναγκάσουμε να πάνε γιατί θα την μισήσουν. Αν μπορεί κάποιος να τους πει δύο λόγια και να περάσουν αυτό θα γίνει μέσα στην «αρένα».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά και η Δημουλά δεν με τρελαίνει. Ίσως έχεις δίκιο όμως. Απλά η μία φορά συναισθηματικής έξαρσης δε με ικανοποιεί και το θεωρώ στημένο. Αν όμως συνεχίσει να έχει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, θα αλλάξω σίγουρα γνώμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου