Επιστροφή από Βερολίνο



Αλλά πριν από οτιδήποτε, ένα ΜΕΓΑΛΟ «Ευχαριστούμε» στον exiled, που μας «ξεστράβωσε»! Ο φοβερός Γιάννης μας έκανε να κολλήσουμε για τα καλά στα μέρη που μας έδειξε με αποτέλεσμα να μην πάμε στα υπόλοιπα 145 μουσεία της πόλης!

Τα υπόλοιπα μόλις συνέλθω από το …τζετ-λαγκ (της μιας ώρας)!!!

(Πάμε τώρα να βρούμε ΠΩΣ πίνεται αυτό το πράγμα που αγοράσαμε με τη νταμιτζάνα!)

Σχόλια

  1. Xaxaxa! Ki egw pou eixa parei thlefwno ki afhsa mhnuma sta ellhnika. O epomenos enoikos den tha kserei apo pou tou hr8e to mhnuma :)))))
    Perimenw mail me leptomereies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα της έχεις!
    Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ Βερολινέζε φιλόσοφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αψέντι; σε ένα ποτηράκι γεμάτο πάγο, ένα κουταλάκι. Μερικοί το συνδυάζουν με διάφορα υγρά, γιά να μειωθεί η πικράδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίρνεις ένα κυβάκι ζάχαρη, το βουτάς καλά μέσα στο ποτηράκι με το αψέντι, το βγάζεις έξω με το κουταλάκι και, αφού το στραγγίξεις λίγο, του βάζεις φωτιά. Περιμένεις να σβήσει και το ξαναβάζεις μέσα. Το ανακατεύεις μέχρι να διαλυθεί η καραμέλα/πρώην ζάχαρη. Ακολουθεί κατάποση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. welcome back cap. Με το αψέντι πρόσεχε γιατί είναι άκρως αφροδισιακό.

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...είσαι και σε ερωτική πόλη....

    ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!
    :)


    Καλώς ήρθες καπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και σεις στο Βερολίνο!
    Να ανταλλαξουμε εμπειρίες λοιπόν :-)

    (καλησπέρα κιόλας :)

    (είμαι λίγο ανορθόγραφος :-| )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς ήρθατε στα πάτρια εδάφη κάπτεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου