
Αλλά πριν από οτιδήποτε, ένα ΜΕΓΑΛΟ «Ευχαριστούμε» στον exiled, που μας «ξεστράβωσε»! Ο φοβερός Γιάννης μας έκανε να κολλήσουμε για τα καλά στα μέρη που μας έδειξε με αποτέλεσμα να μην πάμε στα υπόλοιπα 145 μουσεία της πόλης!
Τα υπόλοιπα μόλις συνέλθω από το …τζετ-λαγκ (της μιας ώρας)!!!
(Πάμε τώρα να βρούμε ΠΩΣ πίνεται αυτό το πράγμα που αγοράσαμε με τη νταμιτζάνα!)
Xaxaxa! Ki egw pou eixa parei thlefwno ki afhsa mhnuma sta ellhnika. O epomenos enoikos den tha kserei apo pou tou hr8e to mhnuma :)))))
ΑπάντησηΔιαγραφήPerimenw mail me leptomereies!
Θα της έχεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ Βερολινέζε φιλόσοφε!
du bist ein Berliner? :)
ΑπάντησηΔιαγραφήwillkomen zurück!
Αψέντι; σε ένα ποτηράκι γεμάτο πάγο, ένα κουταλάκι. Μερικοί το συνδυάζουν με διάφορα υγρά, γιά να μειωθεί η πικράδα του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαίρνεις ένα κυβάκι ζάχαρη, το βουτάς καλά μέσα στο ποτηράκι με το αψέντι, το βγάζεις έξω με το κουταλάκι και, αφού το στραγγίξεις λίγο, του βάζεις φωτιά. Περιμένεις να σβήσει και το ξαναβάζεις μέσα. Το ανακατεύεις μέχρι να διαλυθεί η καραμέλα/πρώην ζάχαρη. Ακολουθεί κατάποση.
ΑπάντησηΔιαγραφήwelcome back cap. Με το αψέντι πρόσεχε γιατί είναι άκρως αφροδισιακό.
ΑπάντησηΔιαγραφή:)))
...είσαι και σε ερωτική πόλη....
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!
:)
Καλώς ήρθες καπ!
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι σεις στο Βερολίνο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα ανταλλαξουμε εμπειρίες λοιπόν :-)
(καλησπέρα κιόλας :)
(είμαι λίγο ανορθόγραφος :-| )
Καλώς ήρθατε στα πάτρια εδάφη κάπτεν!
ΑπάντησηΔιαγραφήTo "καλώς" που το βρήκες??????
ΑπάντησηΔιαγραφή