Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάνω σχέδια πάλι...

Μαζεύουμε τα κομμάτια μας.

Κοιμόμαστε πολύ.

Πίνουμε όλους τους «Βόσπορους» σε κόκκινο κρασί (το λευκό δεν το θεωρώ κρασί, αυτό θα το αναλύσω κάποια στιγμή που θα ξαναβρώ τα κέφια μου…).

Το τζάκι καίει σε διπλοβάρδιες…

Εχω «χτίσει» το ΚΟΥΚΟΥ και τα Τζάμπο…

Συνέρχομαι αργά. Εβγαλα και κάτι ψιλοδερματικά. Επόμενο είναι, πάλι καλά που δεν έχω γεμίσει έρπητα...

Ξυρίστηκα…

Με είδα να γερνάω. Αυξήθηκαν και πλήθηναν οι άσπρες τρίχες του κρανίου και πάλι καλά που δεν έχω κληρονομικότητα στη φαλάκρα γιατί θα είχα μείνει γουλί…

Ακούω πάλι μουσική, παίζω ηλεκτρονικά, ΤΡΩΩ, ντύνομαι, θέλω να πάω για ψώνια. Αρχίζω να ξαναζώ…

Κάνουμε σχέδια…

Το Βερολίνο μας περιμένει…

Το είχαμε ξεχάσει εντελώς!

Ούτε σκέψη δηλαδή…

Χαζεύω τα εισιτήρια…

Θέλω να νιώσω το κρύο να μου τρυπάει τα κόκαλα στην Αλεξάντερπλατζ…

Είμαστε ακόμη ζωντανοί!

Βαθιές ανάσες…

Ουουουφ!

Πάει κι αυτό!

Σχόλια

 1. Καλές γιορτές λοιπόν!:)
  Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και έμπνευση, Άνεμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρονια πολλα και καλες γιορτες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλές γιορτές, χαιρόμαστε που όλα πήγαν καλά και φανήκατε όλοι δυνατοί. Η αξία της υγείας μετατρέπει όλα τα υπόλοιπα σε μηδενικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά να περάσετε. Όταν επιστρέψετε, αν μπορείς, κάνε ένα ποστ με τις εντυπώσεις από το Βερολίνο, στο οποίο όπως μπορώ να καταλάβω ξαναπήγες. Σκέφτομαι να πάω κι'εγώ σε κάποια φάση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…