Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εάν δεν πίστευα δεν θα την άντεχα τη ζωή...

Και μπορώ να πιστέψω (δυστυχώς ή ευτυχώς) τα πάντα...
Ειδικά τα της καρδιάς και της ψυχής...Οσα νύχια βγάζω στα αρνητικά, τόσες άμυνες ΔΕΝ διαθέτω στα καλά!Μιλώ γι' αυτά τα ποστ:το ξέρω πως δεν θα το πιστέψεις


I Never Promised You A Rose Garden...κι ευχαριστώ από καρδιάς!Οπως και όσους μου γράφουν και στέλνουν τις ευχές τους στον Χαρούλη!(Λέω και πάλι: ο μικρός ΔΕΝ έχει κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Δεν πονάει, δεν υποφέρει. Εχει κάτι που μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Αν ζούσαμε σε μια άλλη πόλη, χώρα, αιώνα...
Η φωνή που βάζω είναι για την παράλογη ταλαιπωρία για ένα τέτοιο περιστατικό!
Και το μυαλό στα παιδιά που ΕΧΟΥΝ κάτι ΠΟΛΥ σοβαρό και τρέχουν από εδώ κι από κει!)Ελπίζω αύριο να έχω καλά νέα!

Σχόλια

 1. Ολα να περασουν γρηγορα ευχομαι.
  Να μην ταλαιπωρηθει το παιδι και να κανει ομορφες γιορτες.
  Τα φιλια μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περαστικά ρε φίλε να είναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Περαστικά, γρήγορα κι ανώδυνα, και μη χειρότερα (αναγκαία ευχή, σ' αυτή την πόλη / χώρα / αιώνα).

  ΥΓ: Χαίρομαι και συγκινούμαι κάθε φορά που αποδεικνύεται πως αυτά που ενώνουν [τους ανθρώπους / τους bloggers / ...] είναι πιό δυνατά απ' αυτά που τους φέρνουν αντιμέτωπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μην το υποτιμάς το πιτσιρίκι, μπορεί να έχει αντοχές μεγαλύτερες απο τον μπαμπά...
  Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά και του χρόνου θα γελάμε με την επέτειο της επέμβασης :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Parafone, αυτό ξαναπέστο! Τα παιδιά μας διδάσκουν την υπομονή, την αντοχή, το κουράγιο...


  Και πάλι: Ευχαριστούμε όλους και όλες σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενα παιδί ζωγραφισε στο τζάμι ένα λουλουδι κι έγινε η πολυκατοικία αερόστατο.
  Περαστικά από καρδιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…