Η Αστυνομία είναι ένα από τα θεμέλια του έθνους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ


Η Αστυνομία είναι ένα από τα θεμέλια του έθνους (Τα άλλα είναι Λαός Στρατός Κλήρος ) γιαυτό και παρατηρείτε αυτός ο λυσσαλέος πόλεμος όλων των εχθρών του έθνους για να την πλήξουν. Έτσι οι ποικιλόχρωμοι πολιτικάντηδες κατάφεραν με σειρά μέτρων και νομοθετημάτων να την πλήξουν βάναυσα.
Η Αρχή έγινε με την κατάργηση του ένδοξου σώματος της Ελληνικής χωροφυλακής, ένα κατ΄εξοχήν στρατιωτικό σώμα που είχε την ευθύνη της τάξεως εις την περιφέρεια. Και αν στην αρχή η απουσία της δεν ήταν και τόσο εμφανής, με την αθρόα εισβολή των επικίνδυνων λαθρομεταναστών, η ανάγκη υπάρξεως της χωροφυλακής έγινε ολοφάνερη ακόμη και από αυτούς που την κατήργησαν, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να καλύψουν την απουσία της με ημίμετρα όπως αυτό της ιδρύσεως του σώματος των συνοριοφυλάκων. Εμείς απλά θέτουμε ένα απλό ερώτημα σε όλους:

Θα ήταν ποτέ σε θέση οι λαθρομετανάστες να εισέρχονται στην Ελλάδα, σαν να εισέρχονται σε ξέφραγο αμπέλι; Θα φτάναμε τόσο εύκολα στις λεωφορειοπειρατείες που σημειώθηκαν πριν 2 χρόνια εάν υπήρχε η «παλιά» χωροφυλακή;


Όμως το μεγαλύτερο πλήγμα κατά τις αστυνομίας είναι το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει για την χρήση των όπλων τους. Δεν πρέπει φυσικά ο οποιοσδήποτε αστυνομικός να πυροβολεί τον οποιονδήποτε άνευ λόγου, αλλά είναι απαράδεκτο το φαινόμενο που παρατηρείτε ο αστυνομικός να φοβάται να πυροβολήσει τον κακοποιό γιατί μετά θα «βρει τον μπελά του».

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η περίπτωση του κακοποιού Πάσαρη που εκτέλεσε 2 αστυνομικούς οι οποίοι ουσιαστικά ήταν άοπλοι! Υπάρχουν βέβαια πληθώρα περιπτώσεων που ο κακοποιός ξέφυγε επειδή ο αστυνομικός δεν τόλμησε να πυροβολήσει, αλλά και πολλές περιπτώσεις που αστυνομικός πυροβόλησε κάνοντας το καθήκον του, για να υποστεί έναν εξευτελιστικό διασυρμό από τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα!


Γιαυτό λοιπόν πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στην αστυνομία και στα σώματα ασφαλείας αλλά επιτέλους το ίδιο πρέπει να πράξει και η πολιτεία!


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ:http://www.geocities.com/ellhnopsyxos/astynomia.html

Σταύρος Μπαλάσκας
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Α στην ΠΟΑΣΥ

Σχόλια

 1. Λέω Μπαλάσκας και θέλω να πλύνω στο στόμα μου....Μιλάμε για τον πλέον ακροδεξιό "λειτουργό" δημοσίου φορέα που έχει περάσει από την Ελλάδα...και το υπερηφανεύεται κιόλας ο καριόλης....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "γιαυτό και παρατηρείτε"

  "το φαινόμενο που παρατηρείτε"

  Εκτος απο φασιστας ειναι και αμορφωτος

  Τυπικος μπατσος δηλαδη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου