Δε ΚΟΚΑ κόλα Μποϊ

Σχόλια

 1. Ναι, ας τον φάμε και τον Παπακώστα τώρα...

  Τι Παπακώστας άλλωστε; Que est-ce que c'est Papakostas δηλαδή; Ίδια "σκατά" με τους Κεντέρη, Τζέκο, Θάνου και σία δεν είναι για να κάνει κοκαίνη;

  Το τσουβάλιασμα να 'ναι καλά κι η διαθεσή μας να ξεσκίζουμε ανθρώπους.

  ΑΝεμε, δεν έχω σχόλιό σου για το περιστατικό για να διαγνώσω τη θέση σου στο θέμα, αλλά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με μερικούς ανθρώπους που αν μη τι άλλο αξίζουν, αν όχι ΚΑΙ ως αθλητές, ΚΥΡΙΩΣ ως σκεφτόμενοι άνθρωποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι σχόλιό μου θέλεις;
  Τάση προς έμετο!
  Διαβάζεις, μαθαίνεις, καταγράφεις και μετά θέλεις να φύγεις for ever...

  (Μα δε μου λες, το τσιγγανόπουλο που το πιάνουν με μια σακούλα φούντα ΔΕΝ είναι σκεπόμενος άνθρωπος ή μήπως επειδή ΔΕΝ είναι ούτε αθλητής μπορούμε το διασύρουμε όσο θέλουμε;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα αλήθεια βάζεις στην ίδια μοίρα το τσιγγανόπουλο που ούτε που έχει ιδέα τι εστί φούντα και που κάποιος άλλος του την έβαλε στα χέρια με κάποιον ενήλικο που έχει έστω ένα δράμυ μυαλού;

  Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει ποτέ συνέντευξη του Παπακώστα ή αν τον έχεις ν'ακούσει να μιλά...Δεν είναι ούτε Κουκοδήμος, ούτε Φασούλας ουτε Τζέκος και σια (βάζω 3 περιπτώσεις αθλητών τελείως διαφορετικές μεταξύ τους).

  Τέλος πάντων..ελπίζω να μη ξεκινήσει καμια διαπόμπευση. Κρίμα θα 'ναι.. Πάλι καλά που πιάστηκε στη Σουηδία. Αν αυτό γινόταν εν Ελλάδι θα 'χαμε τα ωραία τηλεδικία ξανά.

  Θα σου άνοιγα κουβέντα γι αυτό το "τάση για εμετό" που είπες και για το οπίο έχω άλλη άποψη, αλλά αν πιάσουμε το ζήτημα θα ξημερωθούμε..Επιφυλάσσομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου