Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Testis Rigidity Tester TRT

Η σοβαρότερη εφεύρεση, μετά από αυτή του Φραπέ, που παρουσιάστηκε ever στη ΔΕΘ: Μετρητής Ανελαστικότητας Ορχεων!

Τις ώρες που απολαμβάνεις την φραπεδιά σου στην παραλία σκεπτόμενος ΠΟΙΟΝ ή ΠΟΙΑ θα ψηφίσεις στις Δημοτικές Εκλογές μπορείς ταυτόχρονα να τσεκάρεις και την ελαστικότητα του δεξί ή τους αριστερού (αναλόγως την περίπτωση) όρχεως.

Τα ξύνεις που τα ξύνεις, κακό είναι να προλάβεις και καμιά αρρώστια;

Μαθαίνεις αυτόματα και πόσο στα έχουν πρήξει!

Μπορείς επίσης να τσεκάρεις και τους ίδιους τους υποψήφιους για να δεις πόσο μεγάλα τα έχουν!Εξαιρετικό και για τηλεθεατές (ποια AGB και κολοκύθια τούμπανα! Εσένα πόσο μεγάλα στα έκαναν στα Δελτία Ειδήσεων;) αλλά και κινηματογραφόφιλους!

(Παρουσιάζεται στο περίπτερο 7. Δοκιμή δωρεάν!)

Σχόλια

 1. θεωρώ πως η εφεύρεση αυτή είναι ημιτελής μια και χρησιμεύει μόνο στο 1/3 του πληθυσμού που είναι αρσενικά
  [ λέμε τώρα ... ]

  τα υπόλοιπα 2/3 ΤΙ να κάνουν;
  να τραβάνε τις κοτσίδες τους ;

  μισή δουλειά .... πφφφ


  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάντα πίστευα οτι υπάρχουν γυναίκες με το εν λόγω όργανο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ok...κι εγώ.
  Αν ήξερες την δουλειά μου, την θέση μου και λίγα παραπάνω για μένα θα καταλάβαινες πως πιο εύκολα αναγνωρίζω τέτοια όργανα σ εμένα πάρα κοτσίδες...

  Ομως δεδομένης της κρίσης ρόλων και φύλλων καλό θα ήταν ν αρχίσουμε και πάλι να ξεχωρίζουμε ορισμένα αντικείμενα ως γυναικεία και ανδρικά.

  ...anyway

  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…