Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προβατάκος ήμουν, τσοπανάκο γάμαγα… (E, και;)

Προχθές το βράδυ κάθισα να δω το ΜπροκΜπακ Μάουντεν. Δεν είχα πάει πέρσι μέσα στην αναμπουμπούλα και στο χάιπ του πράγματος, το περίμενα να το δω σε DVD. Τσιγάρα, αναπτήρες, τασάκια, μαξιλάρι στα πόδια, κόκα-κόλα, αμύγδαλα, σοκολάτα υγείας, χαμηλωμένα φώτα, έτοιμοι… πάμε! «Εναρξη»…

Το DVD ξεκίνησε αλλά η ταινία δεν άρχιζε με τίποτα. Κάτι βουνά, κάτι λαγκάδια, κάτι πρόβατα, κάτι τσοπάνοι, μετά ξανά βουνά, λαγκάδια, πρόβατα, 25 λεπτά βουνά, λαγκάδια, πρόβατα, είδαν κι απόειδαν οι τσοπάνοι, μέσα στην τόση μονοτονία του σκηνικού, και κουτούπωσε ο ένας τον άλλον μέσα στο αντίσκηνο!

Αυτά!

Είχε πάει στα 37 λεπτά και κάτι δεύτερα…

Μάζεψα τσιγάρα, αναπτήρες, τασάκια, μαξιλάρια, κοκα-κόλες, αμύγδαλα και ασημόχαρτα από τη σοκολάτα υγείας, έσβησα εντελώς τα φώτα και πήγα για ύπνο!

Αυτά…

Ούτε κριτική ούτε τίποτα…

Ούτε καλή ούτε κακή…

Ούτε σοκαριστική (από τι να σοκαριστείς;) ούτε συγκινητική…

Μια αρλούμπα και μισή!

(Μεγάλη εφεύρεση το DVD τελικά!!!)

Σχόλια

 1. Για να πω την αμαρτία μου το είδα στο σινεμά και έφυγα στη μέση. Πήγα και έβαλα στο dvd Λούκι Λουκ, φτωχό και μόνο καουμπόι, και αναρωτιώμουν γιατί ο Λούκι Λούκ δεν έχει γκόμενα ποτέ; Και ο Λούκι Λούκ γκέϊ;
  Τα έβαλα και με την μάνα μου που μικρό μ' έντυνε καουμπόη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιλάμε για την μεγαλύτερη πολυδιαφημισμένη κινηματογραφική μπαρούφα των τελευταίων χρόνων ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από τη «Μελωδία της Ευτυχίας» είχα να το πάθω αυτό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…