Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λες να...

...(εκτός από τον manifesto και τον mac-manus), ναμε διαβάζει ο Βέλτσος;
Ακόμη χειρότερα -καλύτερα; Δεν ξέρω!- λες να έχω αρχίσει να σκέφτομαι όπως ο Βέλτσος;

Γράφει:

Cow Ρarade

Είναι κρίμα που οι προτάσεις του κ. Παπαθανασίου για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος διατυπώνονται μετά την απόσυρση των αγελάδων από τα αθηναϊκά πεζοδρόμια.ΤΑ ΝΕΑ , 26/09/2006


Εγραφα:

Αμπρα Κατάμπρα, γάλατα, γελάδια και κατάρες!

Σχόλια

 1. ΔΕΝ σε διαβάζω αδερφέ, μου είσαι αποκρουστικά αδιάφορος! Καταλαβέ-το!

  Και συνέχισε να πετάς κα'νά: macmanus στις πρώτες τρείς αράδες που σηκώνει το monitor στον αέρα, μπας και τσιμπήσεις λίγη διασημότητα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οοοπς! Μου έμεινε ο Manifesto και ο Βέλτσος!

  ΝΑ γιατί ΔΕΝ πρόκειται να βγάλω βιβλίο! Θα αυτοκτονούσε ο Μαραθιάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φοβερό!
  Εβαλα τη λέξη «MacManus» και ο Blogger μου ζητάει με επιστολή του να πάω να βρω δικό μου σέρβερ γιατί δεν αντέχει να σηκώσει τόση κίνηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χαχαχα

  Γίνεσαι κακός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπορώ να γίνω και καλύτερος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κοίτα, εγώ σε διαβάζω. Ο κ. J.McManus δεν σε διαβάζει όπως εξηγεί στο σχόλιό του. Ούτε τον κ. Τσαγκαρουσιάνο διαβάζει. Είναι απορίας άξιον πως σχολιάζει και την τελευταία τελεία μερικών ανθρώπων χωρίς να τους διαβάζει. Αξιοθαύμαστος. Κρίμα που ένα τέτοιο ταλέντο πήγε χαμένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Διακήρυξη για την Πληροφόρηση και τη Δημοκρατία

Η Διακήρυξη έγινε ομόφωνα δεκτή από την Information and Democracy Commission H Επιτροπή αποτελείται από 25 μέλη: Amartya Sen, Joseph Stiglitz, Mario Vargas Llosa,  Hauwa IbrahimEmily BellYochaï BenklerTeng BiaoNighat DadCan DündarPrimavera de FilippiMireille Delmas-MartyAbdou DioufFrancis FukuyamaUlrik HaagerupAnn Marie Lipinski,Adam MichnikEli PariserAntoine PetitNavi PillayMaria RessaMarina WalkerAidan White και Mihaïl Zygar.
Πηγή: RSF
Μετάφραση: Anemosnaftilos
Προοίμιο
Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης είναι κοινό αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να προστατεύεται ως τέτοιο. Η διαχείρισή του είναι ευθύνη ολόκληρης της ανθρωπότητας, μέσω δημοκρατικών θεσμών, με στόχο τη διευκόλυνση της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, πολιτισμών, λαών και εθνών, στην υπηρεσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολιτικής συναίνεσης, της ειρήνης, της ζωής και του περιβάλλοντος.

Ο παγκόσμιος χώρος επικοινωνίας και πληροφόρησης πρέπει να εξυπηρετεί την …

Οι Σαϊτάρχες, ο Γαβράς και τα ανεβαστήρια

Ενας ελαφρύς κυματισμός παρατηρήθηκε στον απέραντο βάλτο της ελληνικής "ενημέρωσης" με την "γκάφα" της "είδησης" για το "θάνατο" του Κώστα Γαβρά, στις 30 Αυγούστου.
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ενας ιταλός δάσκαλος-δημοσιογράφος υποδυόμενος  στο Twitter την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού "ανακοινώνει" το θάνατο του σκηνοθέτη. Μεγάλα ξένα Μέσα και σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά αναμεταδίδουν το ψεύτικο tweet και θρηνούν για τον "μακαρίτη". Η απάτη αποκαλύπτεται σχεδόν αμέσως από ένα αμερικανικό site και σχεδόν ταυτόχρονα από την ΕΡΤ δημοσιογράφοι της οποίας επικοινωνούν με το Γαβρά. Την ίδια στιγμή τα όρνεα των ιδιωτικών τηλεοράσεων εξαπολύουν επιθέσεις κατά της υπουργού Πολιτισμού καλώντας την να παραιτηθεί.
Το θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κονιορτοποιούν για μία ακόμη φορά την ούτως ή άλλως μηδαμινή αξιοπιστία των ελληνικών ΜΜΕ και των "λειτουργών" τους.
Κάποιοι, οι πιο ρομαντικοί, απαιτούν μ…

Ολα τα Μνημόνια σε πίνακες

Της Ελενας Κάππα


Σήμερα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει έναν συγκριτικό πίνακα των τριών Μνημονίων, ο οποίος ενόψει της προεκλογικής περιόδου είναι βέβαιο ότι θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμος. Ο πίνακας περιλαμβάνει το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της συμφωνηθείσας περιόδου, το ύψος των μέτρων κατανεμημένο σε ετήσια βάση, το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους των μέτρων λόγω ελάφρυνσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, την εξοικονόμηση του κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης  χρέους την τριετία 2016-2018 και τέλος τη προσαρμογή του ετήσιου κόστους λόγω και αναδιάρθρωσης του χρέους. Μνημόνιο 1 Το συνολικό ύψος των πρόσθετων μέτρων στη διάρκεια 2,4 ετών (2010-2012) ανήλθε σε 40,6 δις ενώ το ύψος των μέτρων σε ετήσια βάση έφτασε τα 16,9 δις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μνημονίου δεν υπήρξε συμφωνία σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα έπρεπε να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια δέσμευση για αναδιάρθρωση χρέους. Μνημόνιο 2 Κατά το δεύ…